Luo katsottavien lista

Oma lista on hyvä tapa seurata ohjelmia ja elokuvia, joita haluat katsoa. Kun löydät jotakin, jonka haluat katsoa myöhemmin, voit lisätä sen Omalle listalle. Niin löydät katsottavaa nopeasti. Jokaisella profiililla on oma listansa

Missä Oma lista on?
  • Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä.
  • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa).
  • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Omat asiani.
  • TV-laitteet: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta).

Missä Oma lista on?  Varmista, että olet kirjautunut sisään ja yritä lisätä jotakin Omalle listalle.

Lisää nimikkeitä Omalle listalle
  • TV-laite, puhelin tai tabletti: Valitse elokuva, sarja tai jakso, ja valitse sitten +-kuvake.
  • Tietokone: Vie hiiri nimikkeen päälle ja napsauta +.

Jos Omalla listalla on jo jotakin, näet valintamerkkikuvakkeen (valintamerkki).

Huomaa  Jos et näe +-kuvaketta, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Lisää sarja Omalle listalle

Jos haluat katsoa useampia kuin muutaman jakson sarjasta, Omalle listalle kannattaa ehkä lisätä sarja yksittäisten jaksojen sijaan. Niin voit aloittaa katselun nopeasti siitä, mihin jäit.

Sarjan lisääminen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Valitse Sarjat-kuvake (TV, alareuna).
    • Tietokone: Valitse Sarjat (vasemmassa yläkulmassa).
    • TV-laite: Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle ja valitse Sarjat-kuvake (TV, vasen reuna).
  2. Valitse sarja (esim. Sopranos), valitse sitten +-kuvake.

Jos sarja on jo Omalla listalla, näet valintamerkkikuvakkeen (valintamerkki).

Poista nimikkeitä Omalta listalta
  • Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä. Valitse sitten poistettava nimike, ja valitse sitten valintamerkkikuvake (valintamerkki).
  • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa), pyyhkäise vasemmalle poistettavan nimikkeen kohdalla ja napauta sitten X-merkkiä. Jos haluat poistaa useita nimikkeitä, napauta Muokkaa-kuvaketta (paperi ja kynä). Napauta poistettavan nimikkeen vieressä olevaa X-merkkiä tai kohtaa Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki.
  • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Omat asiani ja Muokkaa. Napsauta poistettavien nimikkeiden X-merkkiä tai valitse Tyhjennä kaikki , jos haluat poistaa kaikki.
  • TV-laitteet: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja sitten Muokkaa. Valitse poistettava nimike (tai nimikkeet) tai valitse Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki.

Kun muokkaus on tehty, valitse Valmis.

Katso, mitä Omalla listalla on

Näet Oman listan koko sisällön yhdellä sivulla seuraavasti

• Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä.
  • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa).
  • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Omat asiani.
  • TV-laitteet: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta).

Voit nyt selata Omalle listalle lisäämiäsi nimikkeitä. Jos Oma lista ei ole käytettävissä, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Vaihda nimikkeiden järjestystä Omalla listalla

Äskettäin lisäämäsi nimikkeet näkyvät oletusarvoisesti Omalla listalla ensimmäisinä. Tässä ohjeet lajittelujärjestyksen vaihtamiseen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa).
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Omat asiani.
    • TV-laitteet: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta).
  2. Valitse lajittelujärjestys: Oman listani uusimmat, Nimikkeet A–Ö tai Nimikkeet Ö–A.
Miksi Omalta listalta puuttuu nimikkeitä?
  • Ohjelmat ja elokuvat pysyvät Omalla listalla, kunnes poistat ne tai ne eivät ole enää saatavilla. Jos Omalta listalta puuttuu jotakin, katso hakutoiminnolla, onko ohjelma tai elokuva vielä saatavilla HBO Maxissa.
  • Jokaisella profiililla on oma Oma listansa. Jos nimikkeitä puuttuu, tarkista, mikä profiili on käytössä.
HBO Nordic- tai HBO España -tilaajat
HBO-asetuksesi, kuten Oma lista ja Jatka katselua -lista, eivät ole käytettävissä HBO Max.

Katso myös: Jatka katsomista siitä, mihin jäit.