Voinko säätää videon laatua manuaalisesti?

HBO Max säätää videon laadun automaattisesti verkkosi kaistanleveyden ja yhteysnopeuden mukaan. Useimmat ohjelmat ja elokuvat ovat saatavana teräväpiirtona (HD). Manuaaliset videon laatuasetukset eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.

Jos verkon kaistanleveys on liian pieni tai yhteysnopeus vaihtelee, videon resoluutio saattaa olla pienempi. Jos näin käy, katso kohtaa Video puskuroituu tai keskeytyy.

HBO Maxissa on käytettävissä vaihtoehtoja, joilla voit rajoittaa videotoistoa yhteystyypin (matkapuhelin- tai Wi-Fi-yhteys) mukaan. Katso lisätietoja kohdasta Rajoita matkapuhelinverkon datan käyttöä.

4K HDR
Osaa elokuvista voi suoratoistaa 4K-tekniikalla tietyillä laitteilla. Katso lisätietoja kohdasta Katso 4K HDR -tekniikalla.