Ohjelmien ja elokuvien UKK

Mitä uutta HBO Maxilla on?
Kuinka usein HBO Maxin ohjelmat päivitetään?

Uusia hittielokuvia ja jaksoja lisätään kautta vuoden. Vanhempia jaksoja voi tietenkin ahmia halutessaan.

Näet uutuudet avaamalla Selaa-valikon ja valitsemalla sitten Juuri lisätty. Voit myös avata Selaa-valikon ja valita sitten Sarjat tai Elokuvat ja sitten Juuri lisätty vaakavalikosta.

Voinko selata tai hakea yksittäisen brändin sisältöä?

Kyllä. Hubien avulla voit selata yhden brändin, esimerkiksi HBO:n tai DC:n, ohjelmia ja elokuvia.

Näet HBO Max -hubit seuraavasti:

• Vieritä aloitusnäytössä alaspäin Hubit-riville.
  • TV: Vieritä vasemmalle ja valitse hubikuvake (ruudukko).
  • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse valikkokuvake (3 vaakasuoraa viivaa) ja vieritä sitten alas kohtaan Hubit (valikon alaosaan).

Voit myös hakea yhden brändin tai hubin ohjelmia ja elokuvia. Voit esimerkiksi hakea sanoilla "Warner Bros", jolloin näet Warner Bros. -yhtiön ohjelmat ja elokuvat.

Voinko katsella HBO:n ohjelmia, kun ne esitetään televisiossa?

Useimmat uudet HBO:n ohjelmat ja elokuvat ovat saatavana HBO Maxilla, kun ne saavat ensi-iltansa HBO:lla. HBO:n suorat ohjelmat ja tapahtumat on valmisteltava HBO Maxia varten, mikä vie jonkin aikaa. Tällainen sisältö on yleensä saatavilla 24 tunnin kuluessa alkuperäisestä lähetyksestä.

Mitä Maxin alkuperäissisältö on?

Maxin alkuperäissisältö tarkoittaa HBO Maxille tuotettuja alkuperäisiä sarjoja ja elokuvia. Jos haluat selata Maxin alkuperäissisältöä, avaa Selaa-valikko ja valitse sitten Alkuperäissisältö. Voit myös valita hakukuvakkeen (suurennuslasi) ja kirjoittaa ”Maxin alkuperäissisältö”.

Voinko katsella ohjelmia, kun olen offline-tilassa?

Kyllä, voit ladata ohjelmia ja elokuvia, jotta voit katsella niitä myöhemmin offline-tilassa. Näin voit katsella HBO Maxia, kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä. Suurin osa sisällöstä on ladattavissa. Saat lisätietoja kohdasta Ohjelmien ja elokuvien lataaminen.

Kuinka löydän omassa maassani ja muissa maissa tuotettuja ohjelmia ja elokuvia?

Jos haluat nähdä omalla alueellasi tuotetut ohjelmat ja elokuvat, avaa Selaa-valikko ja valitse sitten Paikalliset tuotannot.

Jos haluat nähdä ulkomaiset ohjelmat ja elokuvat, avaa Selaa-valikko ja valitse sitten Kansainvälinen. Kansainvälinen-genreen kuuluvat ulkomaiset sarjat, mukaan lukien HBO Latin American, HBO Asian ja HBO North American kehutut alkuperäissarjat.

Miksi ohjelma tai elokuva ei ole saatavana?

Osa elokuvista ja ohjelmista on katsottavissa vain rajallisen ajan. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vahva tarjonta ja tuomme jatkossakin korkealaatuisia ohjelmia suoratoistoalustallemme.

Jos sarjan jokin jakso ei ole saatavana, katso kohtaa HBO Maxilta puuttuu jakso.

Onko HBO Maxilla lastenohjelmia ja -elokuvia?

Kyllä. Jos haluat nähdä lapsille suunnatun tarjonnan, siirry kohtaan Lapset ja perhe tai avaa HBO Max -sovelluksessa Selaa-valikko ja valitse sitten Lapset ja perhe. Lapset ja perhe -osiossa selausperusteita voivat olla ikäryhmä (2–5-, 6–9-, 10–12- ja 13+-vuotiaat), Juuri lisätty, Animaatio tai Hahmot.

Voit myös luoda enintään 5 profiilia, mukaan lukien lasten profiilit, joiden lapsilukoilla voit rajoittaa katseltavaa sisältöä. Katso lisätietoja kohdasta Kaikki Lasten profiileista.

Kuinka ohjelmat ja elokuvat on luokiteltu?

Luokitukset antavat ohjeita HBO Maxin jaksojen ja elokuvien soveltuvuudesta tietyn ikäisille katsojille. Jakson tai elokuvan ikäluokitus tulee näkyviin seuraaviin:

• Jakson tai elokuvan tiedot-sivulle.
  • Vasempaan yläkulmaan, kun aloitat jakson tai elokuvan toistamisen.

Jos haluat rajoittaa ohjelmia ja elokuvia, joita lapsesi voi katsella, katso kohtaa Lapsilukkojen asettaminen.

Voinko ostaa ohjelmia kertamaksulla?

Ei. HBO Max ei tällä hetkellä tarjoa kertamaksullisia ohjelmia tai tapahtumia.