Rekisteröidy palvelussasi tilauksen linkittäminen tiliisi

Jos tilaat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, palveluntarjoajasi kertoo sinulle, kuinka linkität tilauksesi HBO Max -tiliin. Voit noudattaa myös alla olevia Palveluntarjoajan linkittäminen -vaiheita.

Onko sinulla jo tili?
Jos sinulla on jo HBO Max -tili (tai HBO Nordic- tai HBO España -tili), katso kohtaa Sisäänkirjautuminen HBO Maxiin.

Mitä laitetta käytät?

Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung-televisio tai Xbox

Onko sinulla toinen laite?
Palveluntarjoajasi kautta rekisteröityminen on helpompi tehdä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tässä ohjeet, kuinka rekisteröidyt käyttäen linkkiä palveluntarjoajasi tilaukseen ja televisiota:

1. Avaa HBO Max televisiosta ja valitse Kirjaudu sisään (or choose a show or movie, then choose Kirjaudu sisään).
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja sitten Rekisteröidy palvelussasi. Pysy näytössä, jossa näkyy 6-merkkinen koodi, ja hae puhelin tai tietokone.
  3. Kirjoita puhelimella tai tietokoneella HBOMax.com/tvsignin selaimen osoitepalkkiin (tällöin sinut uudelleenohjataan osoitteeseen https://www.hbomax.com/activate). Sinun pitäisi nähdä Anna koodi -näyttö.
    Apple TV ja Xbox-konsolit
    Voit skannata QR-koodin televisiosta puhelimella.
  4. Anna televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi Anna koodi -näyttöön ja valitse sitten Seuraava. Koodi ei toimi?
  5. Valitse, kenen kautta tilauksesi on tehty (palveluntarjoajasi). En näe palveluntarjoajaani.
  6. Anna Rekisteröi-näyttöön palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.
    Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset
    Varmista, että HBO Max sisältyy palveluntarjoajan tiliisi. Katso kohtaa Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset.
  7. Seuraavaksi näet Tervetuloa HBO Maxille -näytön. Täytä lomake ja valitse Viimeistele tili.
  8. Löytyikö tili? Katso alla olevaa Tili löytyi -otsikkoa.
  9. Valitse, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Nyt voit kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Tili löytyi

Jos löydämme olemassa olevan HBO Max -tilin (tai HBO Nordic tai HBO España -tilin), jolla on sama sähköpostiosoite, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Vahvista sähköpostiosoite

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat rekisteröityä ja linkittää löytämämme tilin TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi kautta tehtyyn HBO Max -tilaukseesi. Valittuasi tämän vaihtoehdon tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (aiherivi: "Tässä vahvistuskoodisi"). Anna sitten sähköpostiviestissä oleva koodi ja valitse Linkitä tilit. Jos et saa HBO Maxilta sähköpostiviestiä, katso kohtaa En saanut kertakäyttöistä koodia.

Jos teet linkityksen HBO Max -tiliin, säilytät nykyiset profiilisi (joihin sisältyvät asetukset, kuten Oma lista, lapsilukot ja Jatka katselua -lista). Profiiliasetuksiasi ei tallenneta, jos teet linkityksen HBO Nordic- tai HBO España -tiliin.

Luo uusi tili

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat luoda uuden HBO Max -tilin eri sähköpostiosoitteella (et halua tehdä linkitystä löytämäämme tiliin). Anna tilillesi eri sähköpostiosoite, kun olet valinnut tämän vaihtoehdon.

Etkö ole varma, minkä valitsisit?

Valitse linkittämisen tai tilin luomisen jälkeen, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Koodi ei toimi?

Mihin annan koodin?

Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen hbomax.com/tvsignin (tai kirjoita https://hbomax.com/tvsignin selaimen osoitepalkkiin). Sinun pitäisi nähdä Anna koodi -näyttö, johon voit syöttää 6-merkkisen koodin televisiostasi.

Koodi ei toimi tai on virheellinen

Kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että olet oikealla sivulla (https://www.hbomax.com/activate) yllä olevassa vaiheessa 3. Valitse tämä linkki: hbomax.com/activate ja anna sitten koodi televisiostasi.
  2. Kokeile toista tuettua selainta: Chrome, FireFox, Microsoft Edge tai Safari.
  3. Hanki uusi koodi. Voit tehdä tämän palaamalla takaisin ja valitsemalla televisiossa uudelleen Rekisteröidy palvelussasi.

Jos tämä ei auta, kokeile palveluntarjoajasi kautta rekisteröitymistä toisella laitteella. Kokeile Rekisteröidy palvelussasi rekisteröitymistä esimerkiksi tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com), tai HBO Max -sovelluksessa puhelimella tai tabletilla (iOS tai Android). Kun olet linkittänyt palveluntarjoajan tilauksen, voit kirjautua sisään millä tahansa laitteella käyttämällä HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

HBO Nordic ja HBO España
HBO-profiiliasetuksesi, kuten Oma lista ja Jatka katselua -lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.

Tässä ohjeet, kuinka rekisteröidyt palveluntarjoajasi tilauksen kautta puhelinta tai tablettia käyttäen:

1. Avaa HBO Max ja napauta sitten Profiili-kuvaketta (henkilö, oikea yläkulma).
  2. Napauta Kirjaudu sisään tilillesi.
    Jos olet jo kirjautunut sisään, napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten vieritä alaspäin ja valitse Kirjaudu ulos.
  3. Napauta Rekisteröidy palvelussasi.
  4. Napauta, kenen kautta tilauksesi on tehty (palveluntarjoajasi). En näe palveluntarjoajaani
  5. Anna Rekisteröi-näyttöön palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.
    Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset
    Varmista, että HBO Max sisältyy palveluntarjoajan tiliisi. Katso kohtaa Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheellise.
  6. Seuraavaksi näet Tervetuloa HBO Maxille -näytön. Täytä lomake ja valitse Viimeistele tili.
  7. Löytyikö tili? Katso alla olevaa Tili löytyi -otsikkoa.
  8. Choose who's watching and you're ready to stream.

Nyt voit kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Tili löytyi

Jos löydämme olemassa olevan HBO Max -tilin (tai HBO Nordic tai HBO España -tilin), jolla on sama sähköpostiosoite, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Vahvista sähköpostiosoite

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat rekisteröityä ja linkittää löytämämme tilin TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi kautta tehtyyn HBO Max -tilaukseesi. Valittuasi tämän vaihtoehdon tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (aiherivi: "Tässä vahvistuskoodisi"). Anna sitten sähköpostiviestissä oleva koodi ja valitse Linkitä tilit. Jos et saa HBO Maxilta sähköpostiviestiä, katso kohtaa En saanut kertakäyttöistä koodia.

Jos teet linkityksen HBO Max -tiliin, säilytät nykyiset profiilisi (joihin sisältyvät asetukset, kuten Oma lista, lapsilukot ja Jatka katselua -lista). Profiiliasetuksiasi ei tallenneta, jos teet linkityksen HBO Nordic- tai HBO España -tiliin.

Luo uusi tili

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat luoda uuden HBO Max -tilin eri sähköpostiosoitteella (et halua tehdä linkitystä löytämäämme tiliin). Anna tilillesi eri sähköpostiosoite, kun olet valinnut tämän vaihtoehdon.

Etkö ole varma, minkä valitsisit?

Valitse rekisteröitymisen ja linkittämisen tai tilin luomisen jälkeen, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon. Jatkossa kirjaudut sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

HBO Nordic ja HBO España
HBO-profiiliasetuksesi, kuten Oma lista ja Jatka katselua -lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.

Tässä ohjeet, kuinka rekisteröidyt palveluntarjoajasi tilauksen kautta tietokonetta käyttäen:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja valitse Kirjaudu sisään (oikeasta yläkulmasta).
    Jos olet jo kirjautunut sisään, valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  2. Valitse Rekisteröidy palvelussasi.
  3. Valitse, kenen kautta tilauksesi on tehty (palveluntarjoajasi). En näe palveluntarjoajaani
  4. Anna Rekisteröidy-näyttöön palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.
    Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset
    Varmista, että HBO Max sisältyy palveluntarjoajan tiliisi. Katso kohtaa Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset.
  5. Seuraavaksi näet Tervetuloa HBO Maxille -näytön. Täytä lomake ja valitse Viimeistele tili.
  6. Löytyikö tili? Katso alla olevaa Tili löytyi -otsikkoa.
  7. Valitse, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Nyt voit kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Tili löytyi

Jos löydämme olemassa olevan HBO Max -tilin (tai HBO Nordic tai HBO España -tilin), jolla on sama sähköpostiosoite, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Vahvista sähköpostiosoite

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat rekisteröityä ja linkittää löytämämme tilin TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi kautta tehtyyn HBO Max -tilaukseesi. Valittuasi tämän vaihtoehdon tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (aiherivi: "Tässä vahvistuskoodisi"). Anna sitten sähköpostiviestissä oleva koodi ja valitse Linkitä tilit. Jos et saa HBO Maxilta sähköpostiviestiä, katso kohtaa En saanut kertakäyttöistä koodia.

Jos teet linkityksen HBO Max -tiliin, säilytät nykyiset profiilisi (joihin sisältyvät asetukset, kuten Oma lista, lapsilukot ja Jatka katselua -lista). Profiiliasetuksiasi ei tallenneta, jos teet linkityksen HBO Nordic- tai HBO España -tiliin.

Luo uusi tili

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat luoda uuden HBO Max -tilin eri sähköpostiosoitteella (et halua tehdä linkitystä löytämäämme tiliin). Anna tilillesi eri sähköpostiosoite, kun olet valinnut tämän vaihtoehdon.

Etkö ole varma, minkä valitsisit?

Valitse rekisteröitymisen ja linkittämisen tai tilin luomisen jälkeen, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon. Jatkossa kirjaudut sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

HBO Nordic ja HBO España
HBO-profiiliasetuksesi, kuten Oma lista ja Jatka katselua -lista, eivät ole käytettävissä HBO Maxissa.