Tilaustietojeni näyttäminen

HBO Maxin voi tilata useilta palveluntarjoajilta. Tilausta vaihdetaan eri tavoin palveluntarjoajasta riippuen. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista.

Jos tiedät jo laskutuspalvelun tarjoajasi, tässä ohjeita:

Tilauksen näyttäminen

Kun olet kirjautunut sisään HBO Maxiin, löydät laskutuspalvelun tarjoajasi asetuksista. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileissa.
  3. Valitse Lisätietoja tai etsi laskutuspalvelun tarjoajasi alta:

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen:

• HBOMax.com/account: Kirjaudu sisään HBO Max -tilillesi osoitteessa HBOMax.com/account.
  • Pankkitiliote: Löydät laskutuspalvelun tarjoajasi myös katsomalla HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. Jos tilauksesi on kuitenkin osa TV- tai Internet-pakettia tai langatonta liittymää, et ehkä näe HBO Maxista erillistä veloitusta.