Etsi HBO Max -sovelluksen versio

Päivitä HBO Max -sovellus

Saat HBO Max -sovelluksen uusimman version avaamalla laitteesi sovelluskaupan ja hakemalla sanoilla HBO Max. Jos sovellukselle on saatavana päivitys, valitse Päivitä tai Lataa. Katso lisätietoja Päivitä ohjelmisto TV:n vianmääritys- tai Puhelimen tai tabletin vianmääritys -sivulta.

Mitä laitetta käytät?

Näet HBO Max -sovelluksen version TV:stä seuraavasti:

• Avaa HBO Max, valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma), vieritä sitten oikealle ja valitse Tiedot.

Näet HBO Max -sovelluksen version HBO Maxia avaamatta seuraavasti:

Android TV
Korosta Android TV:ssä HBO Max -ruutu ja pidä sitten valintapainiketta painettuna. Valitse sitten Näytä tiedot.
Apple TV
Avaa App Store -sovellus ja hae sanoilla HBO Max. Kun olet löytänyt HBO Maxin, valitse se, niin versionumero näkyy kohdassa Mitä uutta.
LG-televisio
Varmista, että käytössäsi on uusin versio, siirtymällä kohtaan LG Content Store > Sovellukset > Omat sovellukseni. Etsi ja valitse sitten HBO Max. Valitse HBO Max -sovelluksen sivulta Päivitä (jos käytettävissä). Valitse sitten sovelluksen tiedoista Lisää, niin näet sovelluksen version.
PlayStation-konsoli
Korosta PlayStation-konsolissa HBO Max -sovellus, paina ohjaimen Asetukset-painiketta ja valitse sitten Tiedot.
Samsung-televisio
Korosta HBO Max -sovellus Samsung-televisiossa, pidä kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna ja valitse sitten Näytä tiedot.
Xbox-konsoli
Korosta Xbox-konsolissa HBO Max -sovellus, paina ohjaimen valikkopainiketta (kolmen vaakaviivan painiketta) ja valitse sitten Hallinnoi sovellusta.

Näet HBO Max -sovelluksen version puhelimesta tai tabletista seuraavasti:

• Avaa HBO Max, napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma). Vieritä alaspäin Tieto-osioon ja etsi versio.

Näet HBO Max -sovelluksen version HBO Maxia avaamatta seuraavasti:

Android-puhelin tai -tabletti
Siirry Android-puhelimessa tai -tabletissa kohtaan Asetukset, napauta sitten Hae asetuksista ja kirjoita HBO Max. Napauta kohtaa HBO Max hakutuloksista ja vieritä alaspäin, niin näet version (vaiheet vaihtelevat Android-versiostasi riippuen).
iPhone tai iPad
Avaa App Store -sovellus ja hae sanoilla HBO Max. Kun olet löytänyt HBO Maxin, napauta sen logoa, niin versionumero näkyy kohdassa Mitä uutta.

Näet HBO Max -sovelluksen version tietokoneesta seuraavasti:

• Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse Asetukset ja vieritä sitten alaspäin kohtaan Tieto ja etsi versio.