Streama HBO Max när man reser

När du reser till ett annat land eller region utanför EES där HBO Max är tillgängligt (se Vart är HBO Max tillgängligt?) kan utbudet av serier och filmer som du kan streama förändras. Ditt hemland är det land där du registrerade dig för HBO Max.

När du reser till ett land i EU:

  • Serier och filmer: Utbudet av serier och filmer förblir detsamma som i ditt hemland.
  • Nedladdningar: Du kan spela upp serier och filmer som du redan laddat ner på din telefon eller surfplatta.

När du reser till ett land utanför EU där HBO Max är tillgängligt:

  • Serier och filmer: Vad som finns att streama på HBO Max varierar beroende på land eller region. Det betyder att utbudet av serier och filmer kommer att ändras baserat på din fysiska plats. Som ett resultat kanske du inte kan streama vissa titlar på din Fortsätt titta och Min lista när du är i länder utanför EES.
  • Betyg: Innehållsbetyg baseras på din fysiska plats. Om du reser till ett land med ett annat betygsättningssystem för innehåll tillämpas de föräldrakontroller som du ställt in men serier och filmer kan ha olika betyg.
  • Nedladdningar: Du kan spela upp serier och filmer som du redan laddat ner på din telefon eller surfplatta.

När du reser till ett land utanför EU där HBO Max inte finns tillgängligt (t.ex. USA):

  • Du kommer få ett meddelande om att HBO Max inte är tillgängligt och du kommer inte kunna komma åt eller streama från ditt konto. Du kan dock fortfarande spela upp serier och filmer som du redan har laddat ner (för att göra detta måste du logga in innan du reser).

Innan du reser

  1. Ladda ner serier och filmer (upp till 30).
  2. Se till att du är inloggad på HBO Max på telefonen eller surfplattan med nedladdningarna.

Under tiden som du reser

När du öppnar HBO Max på din telefon eller surfplatta kommer du se ett meddelande som säger att HBO Max ännu inte finns tillgängligt i din region. När det här händer väljer du nedladdningsikonen (den nedåtpekande pilen i nedre kanten) för att titta på dina nedladdade titlar.

På detta vis kan du titta på dina nedladdningar även när du reser till andra länder och regioner.

Kan jag streama HBO Max om jag reser till USA?

Du kommer inte kunna streama från, logga in på, eller komma åt ditt konto på HBO Max när du reser till USA. Du kan inte heller streama MAX om du reser till USA.

Du kan dock fortfarande spela upp serier och filmer på HBO Max som du redan har laddat ner. Gå till sektionen ovan för att ta reda på hur.