Hur loggar jag ut?

Så här gör du för att logga ut från HBO Max:

• Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och sedan på Logga ut.
  • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och därefter logga ut.
  • TV-enhet: Välj ikonen Inställningar (kugghjul, nedre vänster), bläddra till höger för att välja Logga ut och välj sedan Logga ut.

Logga ut från andra enheter

Du kan logga ut på distans från en annan enhet som din telefon, surfplatta eller dator. Gör så här:

1. Öppna HBO Max-appen eller gå till HBOMax.com.
  2. Välj din profil (uppe till höger).
  3. Välj ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) på telefonen eller Inställningar på en dator.
  4. Tryck eller bläddra till Enheter och välj sedan Hantera enheter (om tillgängligt).
    Endast profiler för vuxna kan hantera enheter.
  5. Här finns en lista över enheter som har använt ditt konto.
  6. Så här gör du för att logga ut från:
    • En enhet: Välj X (bredvid enheten).
    • Alla enheter: Välj Logga ut från alla enheter.
Viktigt
Du bör logga ut från enheter som du inte längre äger. Om du tror att någon kan ha tillgång till ditt HBO Max-konto utan din tillåtelse går du till Stoppa någon från att använda ditt konto.