Hur loggar jag ut?

Du kan logga ut från HBO Max på den enhet du använder, en annan enhet eller alla enheter.

Logga ut från HBO Max på din enhet

Så här loggar du ut på din telefon eller surfplatta:

  • Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor), ikonen för inställningar (upp till vänster) och bläddra därefter ner och tryck på Logga ut.

Så här loggar du ut på din dator:

  • På HBOMax.com väljer du din profil (övre högra hörnet) och väljer därefter Logga ut.

Så här loggar du ut på din TV:

  • Android TV, Apple TV, eller Xbox: Välj din profil (uppe till vänster), bläddra längst till höger och välj Logga ut och därefter Logga ut-knappen.
  • Annan TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster), bläddra längst till höger och välj Logga ut och därefter Logga ut-knappen.

Logga ut på en annan enhet

Du kan logga ut på distans från en annan enhet som du loggade in på. Du bör logga ut från enheter som du inte längre äger eller om du tror att ditt konto används utan din tillåtelse.

Vilken enhet använder du?

Telefon eller surfplatta

Så här loggar du ut från en eller flera enheter med din telefon:

  1. Öppna HBO Max, tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och tryck därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster).
  2. Tryck på Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  3. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes.
  4. För att logga ut från en enhet trycker du på X. Eller tryck på Logga ut alla enheter.
Dator

Så här loggar du ut från en eller flera enheter med din dator:

  1. Gå till HBOMax.com och logga in (om nödvändigt). Välj din profil i det övre högra hörnet.
  2. Välj Hantera enheter (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  3. Här kan du se en lista över enheter som har använt ditt konto samt när de senast användes.
  4. För att logga ut från en enhet väljer du Logga ut. Eller välj logga ut alla enheter.

Att logga ut från alla enheter kan ta upp till 4 timmar. Om någon i ditt hushåll streamar något så kommer de inte att loggas ut från HBO Max förrän i slutet av serien eller filmen.

Viktigt
Om du tror att någon kan ha åtkomst till ditt HBO Max-konto utan din tillåtelse, se Stoppa någon från att använda ditt konto.