Ladda ner serier och filmer

Du kan ladda ner program och filmer på din telefon eller surfplatta och titta på dem senare när du är offline.

Hur laddar jag ner något?

Om du vill ladda ner något behöver du:

Så här laddar du ner ett program eller en film:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta.
  2. Välj ett avsnitt eller en film som du vill ladda ner. De flesta serier och filmer kan laddas ner.
  3. Tryck på ikonen Ladda ner (pil nedåt).
  4. Ikonen för Nedladdningsframsteg (animerad cirkel) uppdateras för att visa hur långt du kommit. Tryck på den här ikonen för att pausa eller återuppta nedladdningen.

Ikonen Nedladdning slutförd (bock) visas när nedladdningen är klar. Tryck på ikonen Nedladdningar (pilen pekar nedåt, nedre kanten) (nedre kanten) för att se en lista över dina nedladdningar.

Ditt konto kan ha upp till 30 nedladdningar på en gång i alla profiler och enheter (utgångna objekt räknas inte). När du börjar titta på en nedladdning har du 48 timmar på dig att se klart innan tiden löper ut. När tiden har löpt ut kan du förnya eller radera nedladdningen.

• Ljud och undertexter. Du kan välja ditt språk för ljud och undertexter när du börjar titta. För vissa serier och filmer kan du behöva välja språk innan du laddar ned.
  • Lagring av SD-kort. Titlar som du laddar ner lagras på enhetens interna lagring (nedladdningar kan inte sparas på ett SD-kort).
  • Kopior. Ditt konto kan ha upp till 5 kopior av samma serie eller film (på alla profiler och enheter).
Hur tittar jag på mina nedladdningar?
  • Tryck på ikonen Nedladdningar (pilen pekar nedåt, nedre kanten) och tryck sedan på en av dina nedladdningar. (Om du inte har en ikon för Nedladdningar måste du kontrollera att du är inloggad.)

Du kan spela nedladdade titlar när du reser till andra länder. Mer information finns i Se HBO Max när du reser.

• Hur många? Ditt konto kan ha totalt 30 nedladdningar (på alla profiler och enheter). När ditt konto har 30 nedladdningar måste du ta bort nedladdningar på en enhet innan du kan ladda ner något. Se Hantera enheter för information om vilka mobila enheter som har använt ditt konto.
  • Utgång. Oövervakade nedladdningar går ut efter 30 dagar eller 48 timmar efter att du har börjat titta (eller när serien eller filmen lämnar HBO Max-tjänsten). När den har gått ut kan du förnya eller radera en nedladdning.
  • Låsikon. Listan Nedladdningar visar alla nedladdningar på din enhet, oavsett vilken profil som startade nedladdningen. Barnprofiler kan inte titta på nedladdningar som är begränsade med föräldrakontroller (dessa nedladdningar visas med en låsikon (stängt hänglås)).
Varför kan jag inte spela en nedladdning?

Om du har problem med att spela upp en nedladdning provar du följande:

1. Se till att du är ansluten till internet och inloggad (din profil ska visas i övre högra hörnet).
  2. Stäng HBO Max-appen.
  3. Aktivera flygplansläge eller stäng av WiFi på din telefon eller surfplatta.
  4. Öppna HBO Max.
  5. På skärmen Nedladdningar trycker du på en av dina nedladdningar.
Ladda ner via ett mobilnätverk

Eftersom nedladdningar använder en stor mängd data är nedladdningen begränsad till WiFi som standard. Du kan dock ladda ner program och filmer via ditt mobilnätverk om du vill. Gör så här:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta och tryck sedan på din profil (uppe till höger).
  2. Tryck på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Nedladdningar.
  3. Stäng av Hämta endast via Wi-Fi.

Den här inställningen gäller alla profiler på telefonen eller surfplattan.

Ändra kvaliteten på nedladdningen

Som standard laddas program och filmer ned med högsta kvalitet för din enhet.

Så här ändrar du din nedladdningskvalitet:

1. Tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (Kugghjul, uppe till höger).
  2. Tryck eller bläddra till Nedladdningar.
  3. Tryck på Nedladdningskvalitet och välj sedan:
    • Högsta kvalitet: Ladda ner högsta kvalitet (större filer, tar mer tid att ladda ner).
    • Snabbaste nedladdningen: Ladda ner en lägre kvalitet (mindre filer, mindre tid att ladda ner).

Den högsta nedladdningskvaliteten är 1080p. Den här inställningen gäller alla profiler på telefonen eller surfplattan.

Hur förnyar jag nedladdningar?

När en nedladdning går ut måste du förnya den innan du kan titta på den. Gör så här:

1. Öppna HBO Max och tryck på ikonen för Nedladdningar (pilen pekar nedåt, nedre kanten).
  2. Tryck på ikonen Utgått (utropstecken) och tryck sedan på Förnya (det krävs en internetanslutning för att förnya en nedladdning).

Varför gick min nedladdning ut?

• Nedladdningar som inte har setts löper ut 30 dagar efter nedladdningen (eller när ett program eller en film lämnar HBO Max-tjänsten). Om du vill veta när nedladdningar löper ut trycker du på ikonen Nedladdningar ((pilen pekar nedåt, nedre kanten)).
  • När du börjar titta på en nedladdning har du 48 timmar på dig att se klart innan tiden löper ut.
  • Du kan förnya en nedladdning flera gånger. Nedladdningar som inte längre är tillgängliga på tjänsten HBO Max upphör automatiskt och kan inte förnyas.
Hur tar jag bort nedladdningar?
  1. Tryck på ikonen Nedladdningar (pilen pekar nedåt, nedre kanten).
  2. Gör en av följande:
    • Svep åt vänster på en nedladdning och tryck på X.
    • Tryck på ikonen Redigera (papper och penna). Tryck på X för att ta bort en nedladdning. Om du vill radera alla nedladdningar trycker du på Rensa alla. När du är klar med redigeringen trycker du på Klar.