Streaming på för många enheter

Du kan logga in på HBO Max på olika enheter men antalet som kan streama samtidigt är begränsade av säkerhetsskäl.

Vad du ska göra

Om du får ett meddelande om streaming på för många enheter så gör du följande:

1. Logga in till HBO Max på din telefon, surfplatta eller dator.
  2. Välj din profil (uppe till höger) och gör sedan något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger), tryck sedan på eller bläddra till Enheter och tryck på Hantera enheter (om tillgängligt).
    • Dator: Välj Inställningar, bläddra sedan ner till Enheter och välj Hantera enheter.
  3. En lista över enheter som du nyligen använt visas under Andra enheter. (Endast profiler för vuxna kan hantera enheter.)
    Viktigt
    Om du inte känner igen en enhet, se Stoppa oönskad användning av ditt konto.
  4. Notera alla enheter som nyligen använts.
  5. För att börja streama på en annan enhet måste du sluta streama på en enhet som nyligen använts. Om du slutar streama på en enhet så kan du behöva vänta ett par minuter innan du kan börja streama på en annan enhet.

Du kan välja att logga ut från en eller flera enheter. För mer information, se Logga ut från en annan enhet.

Ditt kontos e-postadress och lösenord bör inte delas med någon utanför ditt hushåll. Om du misstänker att ditt konto används utan din tillåtelse, se Stoppa oönskad användning av ditt konto.