Hur fungerar autoplay?

Nästa avsnitt av en serie spelas upp automatiskt när du tittat klart på ett avsnitt, vilket gör att du enkelt kan sträcktitta på en serie.

När eftertexten börjar visas Nästa avsnitt i nedre högra hörnet med en 10-sekunders nedräkning. För att börja titta omedelbart, välj Nästa avsnitt eller vänta 10 sekunder så kommer avsnittet att spelas upp automatiskt.

Om du vill se sluttexterna så kan du avvisa nedräkningen. Gör så här:

• Apple TV: Tryck på menyknappen på din Apple TV-fjärrkontroll.
  • Andra TV-enheter: Tryck på bakåtknappen på fjärrkontrollen.
  • Telefoner, surfplattor och datorer: Välj X bredvid knappen Nästa avsnitt.

Om du inte gör någonting så spelas nästa avsnitt upp automatiskt när avsnittet kommit till slutet (inklusive scener från nästa avsnitt).

Stäng av autoplay

Autoplay kan stängas av på de flesta TV-enheter. Så här stänger du av autoplay:

1. Öppna HBO Max och välj sedan ikonen för inställningar (nere till vänster).
  2. Bläddra över och välj Upplevelse (eller uppspelning). Här kan du sätta på och stänga av autoplay.

Telefon, surfplatta eller dator: Autoplay kan inte stängas av. Om du inte vill titta på nästa avsnitt så kan du pausa eller stoppa uppspelningen innan nästa avsnitt börjar. Håll ögonen öppna på när vi lägger till den här funktionen till alla enheter.