Installera HBO Max-appen

HBO Max-appen är tillgänglig i appbutiken på följande enheter som stöds.

Vilken enhet använder du?

Välj din telefon och surfplatta:

Android-telefon eller surfplatta

Öppna Play Store-appen på din Android-telefon eller surfplatta och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner.

Installation av HBO Max från någon annanstans än den officiella Google Play-appbutiken stöds inte.

iPhone, iPad och iPod Touch

Öppna App Store på din Apple-enhet och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner.

Efter installationen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Webbläsare för dator (Mac, PC och Chromebook)

Du behöver inte ladda ner en app. Öppna istället en webbläsare på din dator och gå till HBOMax.com. Välj därefter i det övre högra hörnet loggar in eller Prenumerera.

Välj din TV-enhet:

Android TV

Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter:

• Skapa konto och installera: Startar ett nytt HBO Max-abonnemang och installerar HBO Max-appen.
  • Installera: Installerar bara HBO Max-appen. Du kan välja att skapa ett konto vid ett annat tillfälle.

HBO Max-appen stöds på Google Play och Dolby-certifierade enheter installerade via den officiella appbutiken för Google Play. Installation av HBO Max från någon annanstans än den officiella Google Play-appbutiken stöds inte.

Apple TV

Öppna App Store på din Apple TV och sök efter HBO Max. Välj HBO Max och därefter alternativet Ladda ner. Efter installationen öppnar du HBO Max och loggar in eller väljer Prenumerera.

Om du har en Apple TV (andra eller tredje generationen), se Andra sätt att streama på din TV.

LG Smart TV

På din LG Smart TV går du till LG Content Store och söker efter HBO Max. Därefter väljer du HBO Max-appen och Installera. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Om HBO Max inte finns i LG Content Store kanske din Smart TV inte stöds. För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store, och sök efter HBO Max, och välj därefter Enhetskompatibilitet. Logga därefter in med din LG användar-ID för att se om din TV är kompatibel.

PlayStation 4 och PlayStation 5

PlayStation 4: Gå till PlayStation Store och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och Ladda ner. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

PlayStation 5: På din PlayStation 5, gå till Media > Alla Appar och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och Ladda ner. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Samsung TV (2016-modeller och senare)

Öppna Smart Hub, välj Appar, och sök efter HBO Max. Välj och ladda ner HBO Max. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Om HBO Max inte finns i Samsung-appbutiken kanske din Samsung TV inte stöds. Se Enheter som stöds.

Xbox One och Xbox Series X|S

Gå till butiken på din Xbox-konsol och sök efter HBO Max. Välj därefter HBO Max och Installera. Efter nedladdningen öppnar du HBO Max och loggar in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig?

Andra sätt att streama på din TV

Här är några andra sätt att streama på din TV om du inte har någon av de enheter som anges ovan: