Streama till din TV med AirPlay

Du kan använda AirPlay till att streama HBO Max från din iPhone eller iPad till din AirPlay 2-kompatibla enhet. Gör så här:

1. Anslut din iOS-enhet till samma WiFi-nätverk som din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  2. Se till att du har den senaste programvaran på dina enheter. För mer information, se Få hjälp med AirPlay.
  3. Se till att AirPlay är aktiverat på din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  4. Öppna HBO Max på din iOS-enhet och börja spela upp en video.
  5. Tryck på skärmen och tryck därefter på AirPlay-knappen (rektangel och triangel) längst upp till höger.
  6. Välj den enhet som du vill använda AirPlay på.

Behöver du hjälp? Se Apples artikel AirPlay fungerar inte.

Spegla din skärm

För att spegla din iOS- eller Mac-skärm på din AirPlay 2-kompatibla enhet gör du följande:

1. Anslut din iOS-enhet eller Mac till samma WiFi-nätverk som din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  2. Se till att AirPlay är aktiverat på din AirPlay 2-kompatibla enhet.
  3. Gör något av följande:
    • iOS: Öppna Kontrollcenter och tryck på Spegla skärm. Tryck därefter på den enhet som du vill använda AirPlay på. Behöver du hjälp? Se Apples artikel Spegla din iOS-skärm.
    • Mac: Klicka på AirPlay-ikonen i menyraden högst upp på skärmen och välj därefter din AirPlay 2-kompatibla enhet. Behöver du.
  4. Om ett AirPlay-lösenord visas på din TV-skärm så anger du lösenordet på din iOS-enhet eller Mac.