Frågor och svar om serier och filmer

Vad är nytt på HBO Max?
Hur ofta uppdateras HBO Max-program?

Nya favoritfilmer och avsnitt läggs till under hela året. Naturligtvis är även äldre avsnitt tillgängliga för att sträcktitta.

För att se vad som är nytt, öppna Bläddra-menyn och välj Nyligen tillagda. Du kan även öppna Bläddra-menyn och därefter välja Serier eller Filmer och därefter Nyligen tillagt från den horisontella menyn..

Kan jag bläddra eller söka efter ett enda varumärke?

Ja. Hubbar låter dig bläddra bland serier och filmer från ett enda varumärke, t.ex. HBO eller DC.

För att se HBO Max-hubbar:

• På startsidan bläddrar du ner till Hub-raden.
  • TV: Bläddra åt vänster och välj Hub-ikonen (rutnät).
  • Telefon, surfplatta eller dator: Välj menyikonen (3 horisontella linjer) och bläddra sedan ner till Hubbar (i botten av menyn).

Du kan även söka efter serier och filmer från ett enda varumärke eller en Hubb. Du kan till exempel söka efter "Warner Bros" för att se serier och filmer från Warner Bros.

Kan jag se HBO-serier när de sänds på TV?

De flesta nya HBO-serier och -filmer är tillgängliga på HBO Max när de har premiär på HBO. HBO:s liveshower och evenemang kräver tid för att förberedas för HBO Max. Sådant innehåll är normalt tillgängligt 24 timmar efter den ursprungliga sändningen.

Vad är Max Originals?

Max Originals är originalserier och filmer som producerats för HBO Max. För att bläddra bland Max Originals öppnar du Bläddra-menyn och väljer Originals. Du kan även välja sökikonen (förstoringsglas) och skriva in "Max original".

Kan jag titta på serier när jag är offline?

Ja, du kan ladda ner serier och filmer för att titta på senare när du är offline. På så sätt kan du titta på HBO Max när du inte har en nätverksanslutning. Det mesta går att ladda ner. För mer information, se Ladda ner serier och filmer.

Hur hittar jag serier och filmer från mitt land och andra länder?

För att se serier och filmer från din region öppnar du Bläddra-menyn och väljer Lokala produktioner.

För att se serier och filmer från andra länder öppnar du Bläddra-menyn och väljer Internationellt. Den internationella genren innehåller titlar från andra länder, inklusive den hyllade originalserier från HBO Latin America, HBO Asia och HBO North America.

Varför finns inte en serie eller film tillgänglig?

Vissa filmer och serier är endast tillgängliga under en begränsad tid. Vi strävar efter att erbjuda de n bästa underhållningen och kommer fortsätta att plocka in högkvalitativa program till vår streamingplattform.

Om ett serieavsnitt inte är tillgängligt, se Saknade avsnitt på HBO Max.

Har HBO Max serier och filmer för barn?

Ja. För att se vad vi har för barn, gå till Barn och familj eller öppna Bläddra-menyn i HBO Max-appen och välj Barn och familj. I avsnittet Barn och familj kan du bläddra olika efter åldersgrupper (2-5, 6-9, 10-12 och 13+), Nyligen tillagda, Animation, eller bläddra efter Karaktär.

Du kan även skapa upp till 5 profiler, inklusive profiler för dina barn med föräldrakontroller som begränsar vad som kan ses. För mer information, se Allt om barnprofiler.

Hur betygsätts serier och filmer?

Betyg visar hur lämpligt ett visst avsnitt eller en film på HBO Max är för en viss ålder. Betygen för ett avsnitt eller en film visas på:

• Detaljsidan för ett avsnitt eller en film.
  • I det övre vänstra hörnet när du börjar spela ett avsnitt eller en film.

För att begränsa vilka serier och filmer ditt barn kan titta på, se Hur ställer jag in föräldrakontroller?

Kan jag köpa serier på pay-per-view-basis?

Nej. HBO Max erbjuder för närvarande inte betalning per visning eller evenemang.