Appaviseringar och e-postmeddelanden

HBO Max e-post

Om du aktiverar e-postuppdateringar kan vi regelbundet skicka e-postmeddelanden till dig med rekommendationer på serier och filmer, produktuppdateringar och specialerbjudanden. Följ stegen nedan för att få eller sluta få dessa e-postmeddelanden.

Vilken enhet använder du?

Telefon eller surfplatta
  1. Öppna HBO Max, tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (tannhjul, øverst til høyre).
  2. Tryck eller bläddra till Meddelanden.
  3. Aktivera eller inaktivera alternativet E-postmeddelanden från HBO Max och partners.
Dator
  1. Gå till HBOMax.com och logga in (om nödvändig).
  2. Välj din profil (uppe till höger), välj Inställningar och bläddra sedan ner till Meddelanden.
  3. Aktivera eller inaktivera alternativet E-postmeddelanden från HBO Max och partners.

Du kan även sluta få dessa e-postmeddelanden genom att bläddra till slutet av ett e-postmeddelanden från HBO Max och klicka på länken Avsluta. Om du avslutar e-postuppdateringar kommer du fortfarande att få servicemeddelanden när du gör ändringar i ditt konto (t.ex. byter lösenord eller loggar in på en ny enhet).

Appaviseringar

Du kan se aviseringar på din telefon eller surfplatta om nya HBO Max-serier och filmer samt andra förslag och meddelanden.

Telefon eller surfplatta

Om du vill slå på/av aviseringar gör du följande:

1. Öppna HBO Max, tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (tannhjul, øverst til høyre).
  2. Tryck eller bläddra till Meddelanden.
  3. Tryck på Slå på/av.
  4. Gör något av följande:
    • Android: Du kan välja att aktivera/inaktivera allmänna aviseringar och aviseringar om nedladdningar.
    • iOS: Tryck på Aviseringar och därefter på Tillåt/neka aviseringar.

Steg 4 varierar beroende på din version av Android eller iOS. För mer information, gå till Aviseringar på Android or Aviseringar på iOS.