Kan jag få en återbetalning?

Återbetalningspolicyn varierar beroende på faktureringsleverantör. Din leverantör är den du betalar för ditt HBO-abonnemang.

Ta först reda på vem ditt abonnemang faktureras genom:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      Prenumerationsinformation är endast tillgängligt för Vuxenprofiler.
  3. Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom:
    • HBO Nordic AB: Om inte så krävs av tillämplig lagstiftning finns det inte någon återbetalningspolicy för abonnemang som faktureras direkt via HBO Nordic AB. Kontakta oss för att få hjälp om du ser en oväntad debitering eller upplever faktureringsproblem.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples sida Begär en återbetalning.
    • Google Play: Se Googles sida Återbetalningar på Google Play.
    • Samsung: Kontakta oss avseende förfrågningar om återbetalning av avgifter.
    • Annan leverantör: Kontakta din faktureringsleverantör med eventuella begäranden om återbetalning av avgifter.

Vad händer om avgiften inte är som jag förväntade mig?

Om din avgift inte är som förväntat kan det bero på olika orsaker:

• Tillämpliga skatter läggs till på kostnaden för ditt abonnemang, baserade på din nuvarande position.
  • Du kanske har en annan faktureringsperiod än du trodde (per månad eller år).
  • Din kampanjperiod eller rabatterade period kan ha gått ut och du debiterades standardavgiften för ditt abonnemang.

Om ingen av dessa orsaker stämmer och om du faktureras genom oss (HBO Nordic AB), kontakta oss. Om du faktureras genom ett annat företag, kontakta dem för att få hjälp.

Relaterade ämnen