Visa min abonnemangsinformation

HBO Max-abonnemang är tillgängliga via många leverantörer. Stegen för att ändra ditt abonnemang varierar beroende på leverantör. Din faktureringsleverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max.

Om du redan känner till din faktureringsleverantör kan du:

Visa ditt abonnemang

När du är inloggad på HBO Max hittar du din faktureringsleverantör bland Inställningar. Gör så här:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningaroch hitta Abonnemang.
      Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.
  3. Välj Läs mer eller hitta din faktureringsleverantör nedan:

Andra sätt att hitta din faktureringsleverantör:

• HBOMax.com/account: Logga in på ditt HBO Max-konto på HBOMax.com/account.
  • Kontoutdrag: Du kan även hitta din faktureringsleverantör genom att granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. Men om ditt abonnemang är en del av en TV-, internet- eller trådlös plan kanske du inte ser en individuell debitering för HBO Max.