Varför debiterades jag efter annulleringen?

Om du ser en abonnemangsavgift efter att du avbrutit ditt HBO Max-abonnemang kan det bero på följande…

Du avbröt abonnemanget strax före datumet för automatisk förnyelse

Du kan ha avbrutit ditt abonnemang mindre än 24 timmar före ditt nästa betalningsdatum. Vissa leverantörer debiterar dig 1 eller 2 dagar innan din nästa faktureringscykel startar (tidpunkten för denna avgift varierar beroende på faktureringsleverantör).

Viktigt
Om du ser en abonnemangsdebitering efter att du avslutat ditt abonnemang kontrollerar du att ditt abonnemang verkligen är avbrutet (se nästa avsnitt).

Ditt abonnemang är fortfarande aktivt

Om du ser en abonnemangsdebitering efter att du avbrutit ditt abonnemang kan det hända att ditt abonnemang fortfarande är aktivt. Kontrollera om ditt abonnemang har ett utgångsdatum och/eller en avbruten status.

Om du vill kontrollera statusen för ditt abonnemang hittar du din faktureringsleverantör nedan:

• Apple: Följ Apples annulleringssteg. Om ditt HBO Max-abonnemang har avbrutits finns det ett slutdatum för abonnemanget (och det kommer inte att finnas ett alternativ för att avbryta).
  • Google Play: Gå till Googles-sidan Abonnemang och logga in på Google-kontot med ditt HBO Max-abonnemang. Om ditt abonnemang har avbrutits finns det ett alternativ för att starta om eller förnya. Se även: Googles annulleringssteg.
  • Samsung: Logga in på ditt Samsung-konto på samsungcheckout.com/ och välj sedan Abonnemang i menyn Köphistorik. FBläddra till HBO Max och välj Avbryt abonnemang (om tillgängligt). Se även: Samsungs steg för att avbryta abonnemang.
  • HBO Nordic AB: Logga in på HBOMax.com/account. Gå till din profil och välj Abonnemang och sedan MHantera abonnemang. Om ditt abonnemang har avbrutits men inte gått ut ser du ett alternativ för att återuppta ditt abonnemang (om ditt abonnemang gått ut ser du alternativet förnya). Behöver du hjälp? Se Ändra ett HBO-fakturerat abonnemang.
  • TV- eller mobilleverantör: Logga in på ditt TV- eller mobilleverantörskonto för att kontrollera statusen för ditt HBO Max-abonnemang. Kontakta din leverantör om du behöver hjälp med detta.

Om du inte är säker på vem din faktureringsleverantör är (eller om de inte är listade ovan), se Vem fakturerar mig. När du vet om din faktureringsleverantör väljer du dem på sidan Hur man avbryter.

Bekräftelse på annullering
Vissa faktureringsleverantörer skickar ett e-postmeddelande när du avbryter ett abonnemang. Kontrollera din inkorg efter ett e-postmeddelande som bekräftar att ditt HBO Max-abonnemang avbrutits.

Du har mer än ett abonnemang

Du kan ha flera HBO Max-konton.

För att hitta flera konton...

Gör följande för att se om du har mer än ett konto:

1. Öppna HBO Max på varje enhet du använder (telefon, surfplatta, TV, dator).
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och leta sedan upp eller tryck på Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och leta upp Konto.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
  3. Notera ditt kontos e-postadress.

Är du inloggad med flera e-postadresser?

Om du hittar mer än en e-postadress har du flera HBO Max-konton. För att lösa detta går du till Inställningar för varje konto och tar reda på vem som fakturerar dig (se Vem fakturerar mig?).

När du vet vem som fakturerar dig kan du bestämma vilket abonnemang du vill avbryta (se Hur avbryter jag?).

Hittar du inte mer än ett konto?

Om du är inloggad med samma konto på alla enheter och ser flera debiteringar varje månad, kontakta oss. Se till att ha följande information nära till hands när du ringer:

• Din HBO Max e-postadress
  • Information om debiteringar på ditt kreditkort eller PayPal-konto