Kan inte återställa mitt HBO Max-lösenord

Du bör få ett e-postmeddelande "Återställ ditt HBO Max-lösenord" ett par minuter efter att du återställt ditt HBO Max-lösenord (meddelandet skickas av no-reply@message.hbomax.com).

Om du inte får ett e-postmeddelande med återställt lösenord betyder det att e-postadressen du angav inte är kopplad till ett HBO Max-konto.

Felskrivet e-post för kontot eller har inte längre åtkomst

Om du skrev din e-postadress fel när du skapade ditt konto eller inte längre har åtkomst till den e-postadress som är kopplad till ditt konto, vänligen kontakta oss via chatt eller telefon.

Saker att prova

Om du inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord:

Sök i din inkorg

Om du fortfarande inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord:

• Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO  Max (sök efter 'HBO Max Password' eller bara 'HBO Max').
  • Var noga med att kontrollera dina mappar för kampanjer och skräppost.
Ange en annan e-postadress

Har du en annan e-postadress som du kan ha använt för ditt HBO Max-konto? Om du har det, prova dessa steg:

1. Gå tillHBOMax.com/forgot-password.
  2. Ange din andra e-postadress och välj Skicka.
  3. Vänta några minuter och kontrollera din inkorg efter ett e-postmeddelande "Återställ ditt HBO Max-lösenord" som skickats av HBO Max.

Om det finns ett konto kopplat till den e-postadress du angav får du ett e-postmeddelande "Återställ ditt HBO Max-lösenord". Om du inte får detta e-postmeddelande, prova dessa steg för vart och ett av dina e-postkonton.

Hitta ditt kontos e-postadress i Inställningar

Om du är inloggad på en enhet hittar du kontots e-postadress så här:

1. Öppna HBO Max på en enhet där du redan är inloggad (telefon, surfplatta, dator eller TV).
  2. Gör en av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och sedan på Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och leta upp Konto.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
  3. Notera ditt kontos e-postadress.
    Om du inte längre har åtkomst till e-postadressen, kontakta oss via chatt eller telefon.
  4. Gå till HBOMax.com/forgot-password, ange e-postadressen för ditt konto och välj sedan Skicka.
  5. Vänta några minuter och titta i din inkorg efter e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord".
ÅFörsök att återställa köpet

Om du registrerade dig med HBO  Max-appen (på en Android-enhet, Apple-enhet eller Samsung TV) kan du försöka återställa köpet i appbutiken:

1. Öppna HBO  Max-appen på den enhet som du använde för att påbörja ditt abonnemang.
  2. På inloggningsskärmen väljer du Återställ köp.

Mer information finns i Återställ en prenumeration startad i en appbutik.