Kan inte återställa mitt HBO Max-lösenord

Du bör få ett e-postmeddelande "Återställ ditt HBO Max-lösenord" ett par minuter efter att du återställt ditt lösenord (meddelandet skickas av no-reply@message.hbomax.com). Om du inte får det här e-postmeddelandet prövar du följande:

• Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive reklam- och skräppostmapp). Pröva att söka efter: HBO Max-lösenord eller bara HBO Max.

Om du inte hittar ett e-postmeddelande om återställning av lösenord kan det bero på följande:

• E-postadressen är inte kopplad till ett konto. E-postadressen är inte kopplad till ett konto. E-postadressen du angav (efter att ha valt Glömt lösenord) används inte av ett HBO Max-konto. Har du en annan e-postadress? Pröva stegen för glömt lösenord igen men med en annan e-postadress. Om du fortfarande inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord, se Har glömt kontots e-postadress.
  • Skrev du in fel e-postadress? Du kan ha råkat skriva in fel e-postadress när du skapade ditt konto. För att se ditt kontos e-postadress:
    1. Öppna HBO Max på en enhet som du redan är inloggad på.
    2. Gör något av följande:
      • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor), välj ikonen Inställningar (uppe till vänster) och därefter Konto.
      • Dator: Välj din profil i det övre högra hörnet och därefter Konto.
      • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster) och därefter Konto.
    3. Notera ditt kontos e-postadress.
  • Har du inte åtkomst till e-postadressen? Om du inte längre har åtkomst till e-postadressen som är kopplad till ditt HBO Max-konto, kontakta oss för hjälp.

Återställ ditt köp i App Store

Om du registrerade dig med HBO Max-appen (på en Android eller Apple-enhet), pröva att återställa ditt abonnemangsköp.