Jag har glömt min e-postadress för HBO Max

Här är ett par saker du kan pröva om du inte känner till din e-postadress för ditt HBO Max-konto.

Hitta din e-postadress i Inställningar

Om du är inloggad på en enhet hittar du kontots e-postadress så här:

1. Öppna HBO Max på din telefon, surfplatta, TV eller dator.
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och leta sedan upp eller tryck på Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och leta upp Konto.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
  3. Notera ditt kontos e-postadress.
Återställ ditt lösenord
  • Upprepa stegen på sidan Jag har glömt mitt kontos lösenord för var och en av dina e-postadresser. Om du får e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" är den e-postadress som du angav kopplad till ett HBO Max-konto. Om du fortfarande inte får ett e-postmeddelande om återställning av lösenord, se Kan inte återställa mitt lösenord.
Sök i din inkorg
  • Sök igenom alla dina e-postkonton efter ett e-postmeddelande från eller om HBO Max (sök efter HBO Max). När du har hittat e-postkontot med e-postmeddelanden från HBO Max kan du pröva att logga in med den här e-postadressen.
  • Var noga med att söka i alla mappar i inkorgen (inklusive reklam och skräppost).
  • Om du tidigare abonnerat på HBO Nordic eller HBO España kan du söka efter ett e-postmeddelande från eller om HBO i alla dina e-postkonton. När du har hittat e-postkontot med e-postmeddelanden från HBO Max kan du pröva att logga in på HBO Max med den här e-postadressen.

Felstavad e-postadress eller har inte längre åtkomst

Om du inte längre har åtkomst till e-postadressen som är kopplad till ditt HBO Max-konto eller om du skrivit fel i e-postadressen när du skapade ditt konto, vänligen kontakta oss via telefon eller i chatten.