Ei voi kirjautua sisään HBO Maxiin

Mitä laitetta käytät?

Jos et pääse kirjautumaan sisään puhelimella tai tabletilla, kokeile seuraavia vaiheita:

Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään HBO Maxiin toisella tuetulla laitteella, esim. tietokoneella osoitteessa HBOMax.com tai televisiolla.

Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella, katso kohtaa Vianmääritys puhelimella tai tabletilla. Jos et edelleenkään pääse kirjautumaan sisään, kokeile seuraavaa vaihetta.

Nollaa salasanasi

Yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.

Palauta tilauksesi

Jos aloitit tilauksen HBO Max -sovelluksen avulla, yritä palauttaa sovelluskaupasta ostettu tilaus.

Android: Tyhjennä välimuisti ja data

Tee Android-puhelimella tai -tabletilla seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset (tai vanhemmissa Android-versioissa kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta).
  2. Napauta sovelluslistasta kohtaa HBO Max.
  3. Napauta Tallennustila.
  4. Napauta Tyhjennä tallennustila (tai Tyhjennä data).
  5. Napauta Tyhjennä välimuisti.
  6. Avaa HBO Max, kirjaudu sisään ja yritä suoratoistaa uudelleen.
Poista HBO Max ja asenna se uudelleen

Poista HBO Max -sovellus puhelimeltasi tai tabletiltasi ja asenna se sitten uudelleen sovelluskaupasta.

Huomaa  Huawein puhelimia ja tabletteja ei enää tueta. Jos poistat HBO Maxin, et voi enää asentaa HBO Max -sovellusta uudelleen Huawei-laitteellesi.

Jos et pääse kirjautumaan sisään osoitteeseen HBOMax.com, kokeile seuraavia vaiheita:

Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään puhelimella, tabletilla tai televisiolla. Jos et pääse kirjautumaan sisään millään laitteella, yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata. Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella, kokeile seuraavaa vaihetta.

Nollaa salasanasi

Jos et voi kirjautua sisään millään laitteella, yritä nollata salasana. Näin:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/forgot-password.
  2. Anna tilisi sähköpostiosoite ja valitse sitten Lähetä.
  3. Tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti. Tämän sähköpostin pitäisi saapua muutaman minuutin sisällä.
    Ei salasanan nollauksen sähköpostia?
    Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite ei ole tilin käytössä. Onko sinulla toinen sähköpostiosoite? Toista nämä vaiheet jokaiselle sähköpostiosoitteellesi. Tarvitsetko apua? Katso Salasanaa ei voi nollata.
  4. Avaa ”Nollaa HBO Maxin salasanasi” -sähköpostiviesti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Anna uusi salasana ja valitse sitten Tallenna salasana.
Päivitä selaimesi
  • Varmista, että käytät tuettua selainta.
  • Tarkista, onko selaimellesi saatavana päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä selaimesi nimellä + sanalla päivitys (esim. Chromen päivitys).
Kokeile toista selainta

Kokeile toista tuettua selainta. Tämä auttaa määrittämään, rajoittuuko ongelma tiettyyn selaimeen. Varmista, että evästeet ovat käytössä selaimessasi.

Tyhjennä evästeet ja välimuisti
  1. Tyhjennä osoitteen HBOMax.com evästeet selaimestasi. Löydät ohjeet tähän hakemalla sanalla "evästeet" selaimesi ohjeesta.
  2. Sulje selaimesi ja avaa se uudelleen.
  3. GSiirry osoitteeseen HBOMax.com ja yritä taas kirjautua sisään.

Jos et edelleenkään pääse kirjautumaan sisään, kokeile selaimesi välimuistin tyhjentämistä. Löydät ohjeet tähän hakemalla sanoilla "tyhjennä välimuisti" selaimesi ohjeesta.

Jos et pääse kirjautumaan sisään TV-laitteella, kokeile seuraavia vaiheita:

Kokeile toista laitetta

Yritä kirjautua sisään HBO Maxiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com).

Nollaa salasanasi

Jos et pääse kirjautumaan sisään millään laitteella, yritä nollata salasanasi. Jos se ei onnistu, katso kohtaa Salasanaa ei voi nollata.

Koodi ei toimi?

(LG Smart TV, PlayStation, Samsung-televisio tai Xbox)

Jos pääset kirjautumaan sisään toisella laitteella (et pelkästään televisiolla), kokeile Koodi ei toimi? -vaiheita.

Palauta tilauksesi

Jos aloitit tilauksen HBO Max -sovelluksen avulla, yritä palauttaa sovelluskaupasta ostettu tilaus.

Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.