HBO Maxin etukoodin lunastaminen

Tärkeää
  • Ennakkoon maksettujen kampanjoiden ja yli 7 päivää kestävien ilmaisten kokeilujaksojen etukoodeja ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.
  • Jos olet lunastanut kampanjatarjouksen tai ilmaisen kokeilujakson aiemmin, et ehkä ole oikeutettu muihin kampanjatarjouksiin.

Voit lunastaa HBO Maxin etukoodin seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/redeem puhelimella tai tietokoneella.
  2. Anna etukoodisi ja valitse sitten Hanki etu. Jos sinulla on ongelmia koodin lunastamisessa, katso kohtaa Etukoodin lunastaminen ei onnistu.
  3. Näet etuasi koskevat tiedot, mukaan lukien laskutuskausi, hinta ja etujakso.
    Huomaa Jos teet muutoksia tilaukseesi (kuukausi- tai vuositilaus), menetät etukoodin tuoman hyödyn. Tee yksi seuraavista:
    • Uusi tilaaja: Täytä tililomake ja valitse Luo tili.
      Sähköposti jo käytössä?
      Tämä tarkoittaa, että antamallasi sähköpostiosoitteella on jo tili. Valitse Kirjaudu sisään -linkki ja kirjaudu sisään tilillesi. Osaa etukoodeista ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.
    • Palaava tilaaja: Valitse Kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta ja kirjaudu sisään tilillesi.
      Huomaa Ennakkoon maksettujen kampanjoiden ja yli 7 päivää kestävien ilmaisten kokeilujaksojen etukoodeja ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.
  4. Lisää maksutietosi. Etujaksosi jälkeen tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.
  5. Valitse Aloita-painike.
  6. Valita Mennään, niin olet valmis suoratoistoon!

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi (kirjaudu sisään käyttämällä tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa vaiheesta 4).

Etukoodin lunastaminen ei onnistu

Paketin etukoodin lunastaminen ei onnistu

Tämä tarkoittaa, että valitsemasi tilaus (kuukausi- tai vuositilaus) ei vastaa etukoodin laskutuskautta. Voit joko pitää valitsemasi tilauksen tai käyttää koodia laskutuskauteen, jolla etu on käytettävissä.

Huomaa Ennakkoon maksettujen kampanjoiden ja yli 7 päivää kestävien ilmaisten kokeilujaksojen etukoodeja ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.

Sähköposti jo käytössä

Tämä tarkoittaa, että antamallasi sähköpostiosoitteella on jo olemassa tili. Valitse Kirjaudu sisään -linkki ja kirjaudu sisään tilillesi.

Huomaa Ennakkoon maksettujen kampanjoiden ja yli 7 päivää kestävien ilmaisten kokeilujaksojen etukoodeja ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.

Koodi ei kelpaa

Yritä syöttää etukoodi uudelleen. Jos olet tarkistanut koodin ja näet tämän virheilmoituksen edelleen, ota meihin yhteyttä.

Koodi on vanhentunut

Etukoodeja ei voi lunastaa, kun lunastusjakso on päättynyt. Katso lunastusjakso kampanjamateriaaleista tai -kortista. Jos etukoodisi on lunastusjakson sisällä, ota meihin yhteyttä.

Et ole oikeutettu tähän etuun

Tämä virhe tarkoittaa:

• Ennakkoon maksettujen kampanjoiden ja yli 7 päivää kestävien ilmaisten kokeilujaksojen etukoodeja ei voi lunastaa olemassa olevalla tilillä.
  • Jos olet lunastanut HBO Maxin kampanjatarjouksen tai ilmaisen kokeilujakson aiemmin, et ehkä ole oikeutettu muihin kampanjatarjouksiin. Jos et ole lunastanut HBO Maxin kampanjatarjousta tai ilmaista kokeilujaksoa aiemmin, pyydä ohjeita ottamalla meihin yhteyttä.
Koodi lunastettu jo

Tämä koodi on jo lunastettu. Jos näin ei mielestäsi ole, ota meihin yhteyttä.

Koodia ei voi käyttää

Tarkista kampanjatarjouksen ehdot varmistaaksesi, että olet oikeutettu siihen. Jos olet varmistanut kelpoisuutesi, ota meihin yhteyttä.

Kampanja ei ole alkanut

Varmista etukoodiin liittyvästä kampanjamateriaalista, että lunastusaika on alkanut. Jos lunastusaika on alkanut ja saat tämän virheilmoituksen, ota meihin yhteyttä.