Samsungin laskuttaman tilauksen muuttaminen

Jos rekisteröidyit käyttäjäksi HBO Max -sovelluksen avulla Samsung-televisiolla, tilauksesi laskutetaan Samsungin kautta.

Vahvista ensin, että Samsung laskuttaa tilauksesi:

Etsi laskutuspalvelun tarjoaja
  1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä kohdasta näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan:
    • Samsung: Katso tiedot alta.
    • Muu palveluntarjoaja: Etsi laskutuspalvelun tarjoajasi tältä sivulta.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen:

• HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään.
  • Pankkitiliote: Voit myös katsoa HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. Jos tilausveloituksessasi mainitaan Samsung Electronics tai jotakin vastaavaa, tilauksesi laskutetaan todennäköisesti Samsungin kautta.

Samsungin laskuttamien tilausten UKK

Kuinka peruutan tilaukseni?

Tärkeää

Jotta sinua ei veloitettaisi seuraavalta laskutuskaudelta, peruuta tilaus vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää. HBO Max -sovelluksen asennuksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

Jos sinua laskutetaan Samsungin kautta, voit peruuttaa tilauksesi Samsung-televisiolla tai verkossa. Tässä ohjeet:

Peruutus Samsung-televisiolla

Vaiheet ovat erilaiset eri TV-malleissa. Katso lisätietoja Samsungin Tilauksen peruuttaminen -artikkelista.

Peruutus osoitteessa samsungcheckout.com

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilillesi.
  2. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset.
  3. Etsi HBO Maxin tilauksesi ja valitse sitten Peru tilaus.

Kun peruutus on tehty, sinun pitäisi saada Samsungilta sähköpostiviesti, jossa peruutus vahvistetaan. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.

Jos tarvitset tilauksen peruuttamista koskevia ohjeita, ota meihin yhteyttä.

Milloin tilaukseni uusiutuu?

Ensimmäinen veloitus tehdään, kun tilauksesi alkaa. Sen jälkeen tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen. Maksat tilauksesta laskutuskauden alussa.

Löydät tilauksesi automaattisen uusimispäivän seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilillesi.
  2. Valitse Ostohistoria-valikosta Tilaukset.
  3. Valitse HBO Maxin tilauksesi ja katso sitten seuraava maksupäiväsi Tila-kentästä.

Kuinka vaihdan maksutapaa?

Jos sinua laskutetaan Samsung-television kautta, voit vaihtaa maksutapaasi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjaudu sisään Samsung-tilillesi.
  2. Valitse Maksutapa ja sitten Lisää maksutapa.
  3. Valitse sitten Luotto-/pankkikortti ja muuta maksutietojasi.

Kuinka vaihdan laskutuskautta?

Jos haluat vaihtaa laskutuskautta, peruuta tilauksesi ja valitse eri laskutuskausi, kun uusit tilauksesi. Tässä ohjeet:

1. Peruuta tilauksesi Samsung-television kautta.
  2. Odota, että tilauksesi päättyy.
  3. Kun tilauksesi on päättynyt, uusi tilauksesi Samsung-televisiolla ja valitse joko kuukausi- tai vuosilaskutus.

Saanko hyvityksen?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat pyytää hyvitystä.