Kuinka saan hankittua HBO Maxin?

Hyvä tietää

Laitteella rekisteröityminen

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi:

• Valitse kuukausi- tai vuosilaskutus.
  • Tilaukseen ei sisälly ilmaista kokeilujaksoa.

HBOMax.com
Uudet tilaajat
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe.
  2. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Valitse Kirjaudu sisään ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  3. Lisää maksutapa ja mahdollinen etukoodi. Eikö etukoodin lunastaminen onnistu?
  4. Valitse Aloita Tilaus.
  5. Valitse profiilisi ja aloita katselu.

Huomaa  Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.

Palaavat tilaajat
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  4. Valitse laskutuskausi.
  5. Lisää maksutapa ja mahdollinen etukoodi. Eikö etukoodin lunastaminen onnistu?
  6. Valitse Aloita Tilaus.
  7. Valitse profiilisi ja aloita katselu.

Huomaa:  jos suoratoistossa on ongelmia tilauksen uusimisen jälkeen, kirjaudu ulos ja uudelleen sisään.

Android-puhelin tai -tabletti
Uudet tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja napauta profiilikuvaketta (henkilökuvake oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Tilaa nyt.
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Valitse Jatka.
  5. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Valitse Kirjaudu sisään ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  6. Tee tilaus Google Playn kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Palaavat tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja napauta profiilikuvaketta (henkilökuvake oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Kirjaudu sisään tilillesi.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  4. Valitse Tilaa nyt.
  5. Valitse laskutuskausi.
  6. Valitse Jatka.
  7. Tee tilaus Google Playn kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Huomaa:  Jos sinulla on Samsungin Z Fold3 -puhelin, rekisteröidy osoitteessa HBOMax.com.

Apple iPhone, iPad tai iPod touch
Uudet tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja napauta profiilikuvaketta (henkilökuvake oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Tilaa nyt.
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Valitse Jatka.
  5. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Valitse Kirjaudu sisään ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  6. Tee tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Palaavat tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja napauta profiilikuvaketta (henkilökuvake oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Kirjaudu sisään tilillesi.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  4. Napauta kohtaa Valitse tilaustyyppi.
  5. Valitse laskutuskausi.
  6. Valitse Jatka.
  7. Tee tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi:

• Valitse kuukausi- tai vuosilaskutus.
  • Tilaukseen ei sisälly ilmaista kokeilujaksoa.

Uudet tilaajat
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe.
  2. Valitse laskutuskausi.
  3. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Valitse Kirjaudu sisään ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  4. Lisää maksutapa ja mahdollinen etukoodi. Eikö etukoodin lunastaminen onnistu?
  5. Valitse Aloita Tilaus.
  6. Valitse profiilisi ja aloita katselu.

Huomaa  Eikö CAPTCHA-kuvavarmennus ratkea?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan kuvavarmennuksen, minkä avulla käyttäjätilisi pidetään turvassa. Jos sinulla on ongelmia CAPTCHA-kuvavarmennuksen ratkaisemisessa ja haluat tehdä sen uudelleen, valitse Kokeile toista kuvavarmennusta tai Aloita alusta.

Voit varmistaa tilisi suojauksen myös muulla tavalla valitsemalla kohdan Äänivarmennus.

Palaavat tilaajat
  1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  4. Valitse laskutuskausi.
  5. Lisää maksutapa ja mahdollinen etukoodi. Eikö etukoodin lunastaminen onnistu?
  6. Valitse Aloita Tilaus.
  7. Valitse profiilisi ja aloita katselu.

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi:

• Valitse kuukausi- tai vuosilaskutus.
  • Tilaukseen ei sisälly ilmaista kokeilujaksoa.

Android TV
Uudet tilaajat

Voit rekisteröityä käyttäjäksi Play Kaupassa tai tehdä tilauksen ja asentaa sovelluksen yhtä aikaa.

Rekisteröityminen
  1. Avaa Play Kauppa Android TV:stä ja etsi HBO Max.
  2. Valitse HBO Max ja sitten Asenna.
  3. Avaa HBO Max ja valitse Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään.)
  4. Valitse laskutuskausi.
  5. Voit nyt viimeistellä rekisteröitymisen tv:llä tai mobiililaitteella.
  6. Tv:llä rekisteröityminen
    1. Kirjoita sähköposti ja luo salasana. Valitse sitten Seuraava. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Kirjoita etu- ja sukunimi ja valitse sitten Hyväksy ja luo tili.
      Huomaa:  Eikö tilin luominen onnistu?
      Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Palaa aloitusnäyttöön ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
    Rekisteröityminen puhelimella tai tabletilla
    1. Skannaa television QR-koodi puhelimella tai tabletilla. Siirryt sitten osoitteeseen hbomax.com/activate.
    2. Kirjoita television QR-koodin yläpuolella näkyvä kuusimerkkinen koodi ja valitse sitten Seuraava.
    3. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
      Huomaa:  Eikö tilin luominen onnistu?
      Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Palaa aloitusnäyttöön ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  7. Tee tilaus Google Playn kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Tilaus ja asennus

Voit samaan aikaan asentaa ja tilata HBO Maxin. Tässä ohjeet:

1. Avaa Play Kauppa Android TV:stä. Etsi ja valitse HBO Max.
  2. Valitse Tilaa ja asenna.
  3. Jos hyväksyt sen, että HBO Max -tilisi luodaan ja linkitetään Google-tiliisi, valitse Hyväksy ja jatka.
  4. Valitse ensin maksutapa ja sitten Tilaa.
  5. Valitse Jatka HBO Maxiin. HBO Max -tili luodaan Gmail-osoitteellasi ja linkitetään Google-tiliisi. Voit hallinnoida linkitettyjä tilejäsi osoitteessa g.co/linkedaccounts.
  6. Kirjoita HBO Max -tilisi salasana ja valitse sitten Luo salasana.
  7. Valitse ensin Jatka HBO Maxiin ja valitse sitten katsoja – nyt voit alkaa suoratoistaa sisältöä.
Palaavat tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tilisi sähköpostilla ja salasanalla. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Tee tilaus Google Playn kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Apple TV
Uudet tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja valitse profiilikuvake (henkilökuvake oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Voit nyt viimeistellä rekisteröitymisen tv:llä tai mobiililaitteella.
    Tv:llä rekisteröityminen
    1. Kirjoita sähköposti ja luo salasana. Valitse sitten Seuraava. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Kirjoita etu- ja sukunimi ja valitse sitten Hyväksy ja luo tili.
      Huomaa:  Sähköposti jo käytössä?
      Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Palaa aloitusnäyttöön ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
    Rekisteröityminen puhelimella tai tabletilla
    1. Skannaa television QR-koodi puhelimella tai tabletilla. Siirryt sitten osoitteeseen hbomax.com/activate.
    2. Kirjoita television QR-koodin yläpuolella näkyvä kuusimerkkinen koodi ja valitse sitten Seuraava.
    3. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
      Huomaa:  Sähköposti jo käytössä?
      Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Palaa aloitusnäyttöön ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  5. Tee tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Palaavat tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tilisi sähköpostilla ja salasanalla. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Tee tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Samsung TV
Uudet tilaajat
Tv:llä
  1. Avaa HBO Max, valitse ensin Rekisteröidy ja sitten Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Tilaa nyt.)
  2. Valitse laskutuskausi.
Siirry sitten puhelimelle tai tietokoneelle:
  1. Avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen hbomax.com/activate.
  2. Kirjoita television kuusimerkkinen koodi ja valitse sitten Seuraava.
  3. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Sähköpostiosoite on käytössä olemassa olevalla tilillä. Palaa aloitusnäyttöön ja noudata palaavan tilaajan ohjeita tai anna eri sähköpostiosoite.
  4. Tee tilaus Samsung TV:n kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Palaavat tilaajat
  1. Avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tilisi sähköpostilla ja salasanalla. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Tilaa nyt. (Jos tätä kohtaa ei näy, valitse ensin jokin sarja tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Valitse laskutuskausi.
  4. Tee tilaus Samsung TV:n kautta noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään lankeavat verot), kunnes peruutat sen.

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxin sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi. Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Toistuvissa tilauksissa kelpuutetaan vain tietyt maksutavat. Tarkista sovelluskaupasta (Apple, Google Play tai Samsung Checkout), mitkä maksutavat kelpaavat.

Tilin sähköpostin vahvistaminen
Etsi sähköpostistasi HBO Maxin viesti aiheella Vahvista sähköpostiosoitteesi. Avaa viesti ja valitse Vahvista sähköposti. Jos viestiä ei löydy, katso artikkelia Vahvista tilisi sähköpostiosoite.

Rekisteröityminen palveluntarjoajan kautta

Kysy palveluntarjoajaltasi lisätietoja HBO Maxin lisäämisestä. Voit tehdä myös näin:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Palveluntarjoajan sivulle.
  4. Valitse Näytä kaikki palveluntarjoajat. Täältä löydät luettelon HBO Maxia tukevista palveluntarjoajista.

Voit myös etsiä palveluntarjoajaasi Valitse palveluntarjoajasi -sivulta.

Tilauksen tehtyäsi voit kirjautua sisään ja luoda HBO Max -tilin.