Ohita sisältö ohjelmien tai elokuvien alusta

Kun alat katsoa jotakin HBO Maxilta, saatat nähdä Ohita - tai Ohita intro -painikkeen näytön oikeassa alakulmassa. Tällä painikkeella voit ohittaa sisällön, joka toistetaan ennen ohjelmaa tai elokuvaa.

Ohituspainikkeita on kaksi:

• Ohita intro: Siirtyy intron viimeiseen sekuntiin.
  • Ohita: Siirtyy mainostrailerin tai jakson yhteenvedon viimeiseen sekuntiin.

Näin voit ohittaa sarjan intron, mainostrailerin tai jakson yhteenvedon ja siirtyä suoraan katsomaan.

Osassa ohjelmia ja elokuvia ei ole Ohita intro -painiketta. Miksi näin on?

Ohita intro -ominaisuus ei ole vielä käytettävissä kaikissa ohjelmissa ja elokuvissa. Lisäämme Ohita intro -ominaisuuden ajan myötä yhä useampaan sisältöön.

Kuinka saan Ohita intro -painikkeen takaisin?

Ohita intro -painike katoaa 5–7 sekunnin kuluttua. Voit tuoda painikkeen takaisin napauttamalla tai napsauttamalla laitteen näyttöä.

Ohita -painike vei minut väärään kohtaan

Jos Ohita vie sinut väärään kohtaan (ei aivan ohjelman tai elokuvan alkuun), ilmoita asiasta meille palautelomakettamme käyttäen.

Chromecast: Ohita- tai Ohita intro -painike puuttuu

Jos Ohita- tai Ohita intro -painike ei ole käytettävissä puhelimessa tai tabletissa sisältöä lähetettäessä, päivitä HBO Max -sovellus puhelimella tai tabletilla.