Nimikkeiden etsiminen ja toistaminen muilla kielillä

Osa HBO Maxin ohjelmista ja elokuvista on saatavana useammalla kuin yhdellä kielellä. Ohjelmat ja elokuvat toistetaan oletusarvoisesti automaattisesti alkuperäisellä ääniraidalla ja tekstityksellä, joka vastaa näyttökieltäsi.

Kansainväliset ja paikalliset tuotannot

Eri puolilla maailmaa tuotetut ohjelmat ja elokuvat ovat saatavana Kansainvälinen-genressä (avaa Selaa-valikko ja valitse Kansainvälinen). Jos haluat nähdä omalla alueellasi tuotetut ohjelmat ja elokuvat, avaa Selaa-valikko ja valitse sitten Paikalliset tuotannot.

Näin HBO Max käyttää näyttökieltäsi, kun toistat ohjelmaa tai elokuvaa:

• HBO Maxin ohjelmat ja elokuvat toistetaan automaattisesti alkuperäisellä ääniraidalla ja tekstityksellä, joka vastaa näyttökieltäsi.

Äänen tai tekstityksen kielen vaihtaminen

Useimmissa ohjelmissa ja elokuvissa on saatavana useita äänen ja tekstityksen kieliä. Näet saatavana olevat kielet, kun alat katsella jotakin ja valitset sitten videosoittimesta äänen ja tekstityksen painikkeen (puhekuplan). Sitten voit valita äänen ja tekstityksen kielen. Katso lisätietoja kohdasta Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni.

Tekstityksen kielen ja ääniraidan vaihtaminen on pian mahdollista PlayStation-konsoleissa.