Suoratoisto tai lataus matkapuhelinverkon kautta

Suoratoisto matkapuhelinverkon kautta

Jos sinulla on 3G- tai nopeampi matkapuhelinverkkoyhteys, voit suoratoistaa HBO Maxia matkapuhelinverkon kautta mobiilidatan avulla. Koska videon suoratoisto käyttää kuitenkin paljon dataa, kannattaa suoratoisto ehkä rajoittaa Wi-Fi-yhteyksiin.

Matkapuhelinverkon kautta tapahtuvan suoratoiston rajoittaminen:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla ja napauta profiilikuvaketta (kirjaudu sisään tarvittaessa).
  2. Napauta asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Videoasetukset.
  3. Jos haluat rajoittaa suoratoiston vain Wi-Fi-yhteyksiin, valitse Suoratoista vain Wi-Fi-yhteyden kautta.
    Jos haluat saada varoituksen ennen matkapuhelinverkon kautta tapahtuvaa suoratoistoa, ota Varoitus matkapuhelinverkon kautta tapahtuvasta suoratoistosta käyttöön.

Lataus matkapuhelinverkon kautta

Lataaminen on oletusarvoisesti rajoitettu Wi-Fi-verkkoyhteyksiin. Tämä johtuu siitä, että videoiden lataaminen käyttää paljon dataa. Voit kuitenkin halutessasi ladata ohjelmia ja elokuvia matkapuhelinverkon kautta.

Matkapuhelinverkon kautta tapahtuvien latausten salliminen:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla ja napauta profiilikuvaketta (kirjaudu sisään tarvittaessa).
  2. Napauta asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Video VideoasetuksetLataa vain Wi-Fi-yhteyden kautta käytöstä.
    Jos haluat saada varoituksen ennen matkapuhelinverkon kautta tapahtuvaa latausta, ota Varoitus matkapuhelinverkon kautta tapahtuvasta latauksesta käyttöön.
Huomaa
Nämä asetukset koskevat kaikkia puhelimesi tai tablettisi profiileja.