Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta

Voit rekisteröityä käyttäen HBO Max -sovellusta Android- ja Apple-laitteilla. Voit rekisteröityä myös osoitteessa HBOMax.com.

Hyvä tietää

Suoratoista HBO:n sarjoja, yksinoikeudella esitettävää Maxin alkuperäissisältöä ja menestyselokuvia yhdessä paikassa. Ei sisällä ilmaista kokeilujaksoa.

Valitse käyttämäsi laite:

Android-puhelin tai -tabletti

Rekisteröityminen

1. Lataa HBO Max -sovellus Android-puhelimeen tai -tablettiin.
  2. Avaa HBO Max, napauta sitten profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
  3. Valitse Tilaa nyt.
  4. Valitse tilausjaksosi (kuukausi tai vuosi) ja valitse sitten Jatka.
  5. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä. Palaa takaisin ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  6. Voit tehdä tilauksen Google Playn kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
    Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Samsung Z Fold3

Jos sinulla on Samsung Z Fold3 -puhelin, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn HBO Maxin käyttäjäksi?

Android TV

Tilaa ja asenna

Voit samaan aikaan tilata ja asentaa HBO Maxin. Tässä ohjeet:

1. Avaa Play-kauppa Android TV:ssä. Etsi ja valitse HBO Max.
  2. Valitse Tilaa ja asenna.
  3. Jos hyväksyt sen, että HBO Max -tilisi luodaan ja linkitetään Google-tiliisi, valitse Hyväksy ja jatka.
  4. Valitse maksutapa ja valitse sitten Tilaa. Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.
  5. Valitse Jatka HBO Maxiin. HBO Max -tilisi luodaan käyttäen Gmail-osoitettasi ja linkitetään Google-tiliisi. Voit hallinnoida linkitettyjä tilejäsi osoitteessa g.co/linkedaccounts.
  6. Anna HBO Max -tilisi salasana, ja valitse sitten Luo salasana.
  7. Valitse Jatka HBO Maxiin ja valitse sitten, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Tilaaminen

1. Avaa Play-kauppa Android TV:ssä ja hae sanoilla HBO Max.
  2. Valitse HBO Max ja valitse sitten Asenna.
  3. Avaa HBO Max ja valitse Tilaa nyt. (Jos et näe tätä vaihtoehtoa, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.)
  4. Valitse tilausjaksosi (kuukausi tai vuosi) ja valitse sitten Jatka.
  5. Voit viimeistellä rekisteröitymisen televisiota tai mobiililaitetta käyttäen. Rekisteröityminen televisiota käyttäen:
    1. Anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana, ja valitse sitten Seuraava. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    2. Anna etu- ja sukunimesi ja valitse Hyväksy ja luo tili.
      Sähköposti jo käytössä
      Antamasi sähköpostiosoite on jo toisen tilin käytössä. Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  6. Rekisteröityminen puhelinta tai tablettia käyttäen:
    1. Skannaa QR-koodi televisiosta puhelimella tai tabletilla. Tämä vie sinut osoitteeseen activate.hbomax.com.
    2. Anna 6-merkkinen koodi, joka tulee näkyviin QR-koodin yläpuolelle televisioon, ja valitse sitten Seuraava.
    3. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
      Sähköposti jo käytössä?
      Antamasi sähköpostiosoite on jo toisen tilin käytössä. Palaa takaisin ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  7. Voit tehdä tilauksen Google Playn kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
    Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.
Apple TV

Rekisteröityminen

1. Lataa HBO Max -sovellus Apple TV:hen.
  2. Avaa HBO Max ja valitse Tilaa nyt. (Jos et näe tätä vaihtoehtoa, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.)
  3. Valitse tilaus, jonka haluat: Kuukausitilaus tai Vuositilaus.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana, ja valitse sitten Seuraava. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  5. Anna etu- ja sukunimesi ja valitse Hyväksy ja luo tili.
    Sähköposti jo käytössä?
    Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä. Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai palaa takaisin edelliseen näyttöön ja anna eri sähköpostiosoite.
  6. Voit tehdä tilauksen Applen kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
    Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

iPhone, iPad tai iPod Touch

Rekisteröityminen

1. Lataa HBO Max -sovellus iOS-laitteellesi.
  2. Avaa HBO Max, napauta sitten profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
  3. Valitse Tilaa nyt.
  4. Valitse tilauksesi (Kuukausitilaus tai Vuositilaus) ja valitse sitten Jatka.
  5. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä. Palaa takaisin ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  6. Voit tehdä tilauksen Applen kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.
    Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti kulloiseenkin tilaushintaan (johon lisätään sovellettavat verot), kunnes peruutat sen.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Samsung TV

Rekisteröityminen

1. Lataa HBO Max -sovellus Samsung-televisioon.
  2. vaa HBO Max ja valitse Tilaa nyt (jos et näe tätä vaihtoehtoa, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään).
  3. Valitse tilauksesi (Kuukausitilaus tai Vuositilaus) ja valitse sitten Jatka.
  4. Avaa verkkoselain puhelimella tai tietokoneella.
  5. Anna selaimesi osoiteriville osoite HBOMax.com/tvsignin.
  6. Anna televisiossa näkyvä koodi ja valitse sitten Seuraava.
  7. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
    Sähköposti jo käytössä?
    Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite on jo jonkin tilin käytössä. Palaa takaisin ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  8. Voit tehdä tilauksen Samsungin kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita. Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen. Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Valmista tuli! Siirry takaisin televisioon ja aloita suoratoisto.

Voit nyt kirjautua sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla (vaiheesta 7) ja suoratoistaa sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi.