Kuinka rekisteröidyn HBO Maxin käyttäjäksi?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta ja myös osoitteesta HBOMax.com. Katso kaikki tavat, joilla HBO Maxin saa hankittua, kohdasta Kuinka saan hankittua HBO Maxin

Hyvä tietää

Rekisteröityminen osoitteessa HBOMax.com

Suoratoista HBO:n sarjoja, yksinoikeudella esitettävää Maxin alkuperäissisältöä ja menestyselokuvia yhdessä paikassa. Ei sisällä ilmaista kokeilujaksoa.

Tässä ohjeet rekisteröitymiseen:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe puhelimella tai tietokoneella.
  2. <
  3. Valitse tilauksesi (Kuukausitilaus tai Vuositilaus) ja valitse sitten Jatka.
  4. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudut sisään tällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  5. Sähköposti jo käytössä?
    Tämä tarkoittaa, että antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä. Valitse Kirjaudu sisään -linkki ja kirjaudu sisään tällä sähköpostiosoitteella tai anna tilillesi eri sähköpostiosoite.
  6. Lisää maksutapa. Jos sinulla on etukoodi, lisää se tähän. Tilauksesi uusiutuu automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat tilauksesi.
  7. Valitse Aloita tilaus.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Vahvista tilisi sähköpostiosoite
Tarkista saapuneiden viestien kansiostasi, onko HBO Maxin lähettämä ”Vahvista sähköpostiosoitteesi” -sähköpostiviesti tullut. Avaa tämä sähköpostiviesti ja valitse Vahvista sähköposti. Jos et löydä tätä sähköpostia, katso kohtaa Vahvista tilisi sähköpostiosoite.