Miksi minulta veloitettiin ilmaisesta kokeilujaksosta?

Osaan HBO Maxin tilauksista ja kampanjatarjouksista sisältyy ilmainen kokeilujakso. Tässä muutamia syitä, joiden vuoksi voit nähdä veloituksen tilauksen alkamisen jälkeen:

• Tarjous ei sisällä ilmaista kokeilujaksoa. Jos tilaukseesi tai kampanjatarjoukseesi ei sisälly ilmaista kokeilujaksoa, sinulta veloitetaan HBO Maxista rekisteröityessäsi. Ilmaista kokeilujaksoa ei tällä hetkellä tarjota, kun tilaat HBO Maxin sovelluskaupasta tai osoitteesta HBOMax.com.
  • Et ole oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon. Jos tilaukseesi tai kampanjatarjoukseesi sisältyy ilmainen kokeilujakso, kelpoisuusehdot mainitaan rekisteröityessäsi. Esimerkiksi osa kampanjatarjouksista on saatavilla vain uusille HBO Max -tilaajille. Jos uskot, että sinua on laskutettu väärin, pyydä ohjeita laskutuspalvelun tarjoajaltasi (katso alta kohtaa Kuka minua laskuttaa?).
  • Katevaraus. Jos maksutavassasi näkyy odottava veloitus ilmaisen kokeilujakson aloittamisen jälkeen, kyse on todennäköisesti katevarauksesta (katso alta kohtaa Mikä katevaraus on?).
Kuka minua laskuttaa?
Saat laskuttajasi selville, kun teet jonkin seuraavista:
  • Puhelin tai tabletti: Avaa HBO Max -sovellus ja napauta sitten profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa). Napauta sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Tilaus.
  • Tietokone: Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Valitse sitten profiilikuvakkeesi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Tilaus.
  • LG TV tai PlayStation: Avaa HBO Max -sovellus, valitse asetuskuvake (vasemmassa alakulmassa), valitse sitten Tili.
  • Muu TV-laite: Avaa HBO Max -sovellus, valitse profiilisi (vasemmassa yläkulmassa) ja valitse sitten Tili.
  • HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään HBO Max -tilillesi.
  • Pankkitiliote: Katso HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. (Jos tilauksesi on osa TV-pakettia tai langatonta liittymää, et näe HBO Maxista erillistä veloitusta.)

Mikä katevaraus on?

Jos laskutuspalvelun tarjoajasi tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, se voi vahvistaa maksutapasi asettamalla katevarauksen kortillesi (summa vaihtelee palveluntarjoajan mukaan). Näin varmistetaan, että maksutapasi on voimassa ja siltä voidaan tehdä veloitus tulevaisuudessa (kun ilmainen kokeilujaksosi on päättynyt).

Tämä katevaraus on väliaikainen, ja sen pitäisi poistua 7–10 päivän kuluessa (katevarauksen poistumiseen kuluva aika vaihtelee rahoituslaitoksen mukaan). Katevaraus ei ole veloitus, mutta se voi vaikuttaa käytettävissä olevaan saldoosi. Voit ottaa yhteyttä rahoituslaitokseesi saadaksesi selville, milloin katevaraus poistetaan ja milloin varattu summa lisätään takaisin käytettävissä olevaan saldoosi.