En voi linkittää palveluntarjoajani tilausta

Jos sinulla ei ole tiliä ja saat HBO Maxin TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.

Jos et saa linkitettyä TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin tilausta, kokeile näitä vaiheita:

Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset

Jos saat "Palveluntarjoajan tilin tiedot ovat virheelliset" -viestin, kokeile näitä vaiheita:

• Katso palveluntarjoajasi verkkosivustolta tietoja siitä, kuinka voit linkittää tilauksesi HBO Max -tiliin, tai kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita.
  • Varmista, että TV-pakettiisi tai matkapuhelinliittymääsi sisältyy HBO Max. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään palveluntarjoajan tilillesi (palveluntarjoajan verkkosivustolla) ja varmistamalla, että HBO Max sisältyy tilaukseen.

Kokeile laitteen vianmääritystä

Mitä laitetta käytit, kun valitsit kohdan Linkitä palveluntarjoaja sisäänkirjautumisnäytössä?

iOS-puhelin tai -tabletti

Kokeile seuraavaa:

Kokeile toista laitetta

Kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita toisella laitteella. Kokeile esimerkiksi Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com), tai televisiossa (katso tuetut laitteet).

Poista ja asenna uudelleen
  1. Poista HBO Max -sovellus iOS-laitteelta. Saat ohjeet siihen Applen Appien poistaminen -artikkelista.
  2. Avaa App Store ja asenna HBO Max -sovellus.
  3. Avaa HBO Max, valitse Kirjaudu sisään ja sitten Linkitä palveluntarjoaja.
  4. Anna palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.

Kun olet linkittänyt tilauksesi, voit kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella käyttämällä HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

Android-puhelin tai -tabletti

Kokeile seuraavaa:

Kokeile toista laitetta

Kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita toisella laitteella. Kokeile esimerkiksi Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com), tai televisiossa (katso tuetut laitteet).

Tyhjennä välimuisti ja asenna uudelleen

Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja data, poista sitten asennus ja asenna uudelleen. Tässä ohjeet:

1. Siirry Android-laitteella kohtaan Asetukset (tai vanhemmissa Android-versioissa kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta ja etsi HBO Max).
  2. Napauta Hae ja kirjoita HBO Max.
  3. Napauta HBO Max (Sovellustiedot) hakutuloksista.
  4. Napauta Tallennustila ja välimuisti.
  5. Napauta Tyhjennä tallennustila (ja vahvista poisto) ja sitten Tyhjennä välimuisti.
  6. Napauta takaisin ja napauta sitten Poista asennus.
  7. Avaa Play-kauppa ja hae sanoilla HBO Max. Kun se on löytynyt, valitse se ja napauta Asenna.
  8. Avaa HBO Max, valitse Kirjaudu sisään ja sitten Linkitä palveluntarjoaja.
  9. Anna palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.

Kun olet linkittänyt tilauksesi, voit kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella käyttämällä HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

TV-laite

(Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung-televisio tai Xbox)

Kokeile toista laitetta

Kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita toisella laitteella. Kokeile esimerkiksi Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita tietokoneella (osoitteessa HBOMax.com) tai HBO Max -sovelluksessa puhelimella tai tabletilla (iOS tai Android).

Koodi ei toimi

Jos sinulla on ongelmia television koodin käytössä, katso lisätietoja osoitteesta Koodi ei toimi.

Kun olet linkittänyt tilauksesi, voit kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella käyttämällä HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

Tietokone

Tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Kokeile toista laitetta

Kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita puhelimella tai tabletilla (iOS tai Android).

Päivitä selaimesi
  • Varmista, että käytät tuettua selainta.
  • Tarkista, onko selaimellesi saatavana päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä selaimesi nimellä + sanalla päivitys (esim. Chromen päivitys).
Kokeile toista selainta

Kokeile Rekisteröidy palvelussasi -vaiheita käyttämällä toista tuettua selainta.

Kun olet linkittänyt tilauksesi, voit kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella käyttämällä HBO Maxin sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.