Tilien linkittäminen: En saanut kertakäyttöistä koodia

Haluatko vaihtaa HBO Max -tilitietoja?
Jos yrität vaihtaa tilisi nimeä, sähköpostiosoitetta tai salasanaa, katso kohtaa Sähköpostiosoitteen tai salasanan vaihtaminen.

Kun luot tilin linkitettyäsi palveluntarjoajan tilauksen, saatat nähdä Tili löytyi -näytön.

Jos valitset Vahvista sähköpostiosoite -vaihtoehdon Tili löytyi -näytöstä, lähetämme sinulle kertakäyttöisen koodin tilisi sähköpostiosoitteeseen. Tämän sähköpostiviestin aiherivinä on Tässä kertakäyttöinen koodisi ja sen pitäisi saapua muutama minuutti sen jälkeen, kun olet valinnut Vahvista sähköpostiosoite -vaihtoehdon.

Jos et saa tätä sähköpostia, toimi seuraavasti:

• Hae HBO Maxin lähettämää sähköpostiviestiä kaikista saapuneiden viestien kansioistasi (myös tarjous- ja roskapostikansioista).
  • Valitse Lähetä kertakäyttöinen koodi uudelleen -painike Anna koodi -näytöstä ja tarkista sähköpostisi uudelleen.
  • Tarkista sähköpostiosoite, joka näkyy Anna koodi -näytön yläosassa.