HBO Maxin katselu 4K UHD -tekniikalla

Voit katsella seuraavat ohjelmat 4K Ultra HD-, HDR10- ja Dolby Vision -tekniikoilla tietyillä laitteilla:

4K titles
  • 8-Bit Christmas
  • Cry Macho
  • Dune
  • Elvis
  • The Fallout
  • Ihmeotukset: Dumbledoren Salaisuudet
  • Father of the Bride (2022)
  • Game of Thrones
  • Godzilla vs Kong
  • House of the Dragon
  • In the Heights
  • Judas and the Black Messiah
  • Kimi
  • King Richard
  • The Little Things
  • The Conjuring: The Devil Made Me Do It
  • Malignant
  • The Many Saints of Newark
  • The Matrix
  • The Matrix Reloaded
  • The Matrix Revolutions
  • The Matrix Resurrections
  • Mortal Kombat
  • No Sudden Move
  • Reminiscence
  • Space Jam: A New Legacy
  • The Suicide Squad
  • Those Who Wish Me Dead
  • Tom and Jerry: The Movie
  • Wonder Woman (2017)
  • Wonder Woman 1984
  • Zack Snyder’s Justice League
  • Zack Snyder's Justice League: Justice is Gray

4K HDR -tekniikalla katsottavissa olevat ohjelmat ovat saatavana myös HD-muodossa kaikilla tuetuilla laitteilla.

HBO Max toistaa äänen ja videon parhaalla laadulla, joka on mahdollinen laitteessasi.

Mitä tarvitset

Jotta voit toistaa 4K HDR -tekniikalla ja Dolby Atmos -äänellä, tarvitset seuraavat:

• 4K HDR -televisio, joka tukee Dolby Vision- tai HDR10-tekniikkaa
  • Tuettu 4K HDR -suoratoistolaite
  • Nopea Internet-yhteys (vähintään 25 Mbit/s, suositeltava vähintään 50 Mbit/s)
  • Dolby Atmos -yhteensopiva äänijärjestelmä

Dolby Atmos on käytettävissä vain englanninkielisellä ääniraidalla. Kaikkien laitteiden on tuettava HDMI 2.0- ja HDCP 2.2 -tekniikoita (televisio, mediasoitin, AV-vastaanotin, kaapelit, sovittimet ja muut liitetyt laitteet).

Jos yllä mainitut vaatimukset täyttyvät ja nimike on katsottavissa 4K UHD -tekniikalla, HBO Maxin pitäisi toistaa nimike automaattisesti 4K UHD -tekniikalla. HBO Max säätää videon laadun automaattisesti verkkosi kaistanleveyden ja yhteysnopeuden mukaan (et voi säätää resoluutiota manuaalisesti HBO Maxissa)

Vianmääritys

Jos nimike ei näytä toistuvan 4K HDR -tekniikalla, voit kokeilla muutamia asioita

Tarkista laitteesi

Varmista, että televisiosi tukee 4K-resoluutiota ja HDR10-tekniikkaa. Voit tehdä tämän etsimällä televisiosi mallinumeron ja hakemalla sitten Internetistä tietoja televisiosi resoluutiosta.

Tuetut 4K-laitteet

Voit katsella 4K-tekniikalla seuraavilla laitteilla:

Lisäämme laitteita ja 4K-elokuvia myöhemmin.

Huomautus  Dolby Atmos ei ole käytettävissä Chromecast.

Tarkista näyttöasetuksesi

TV-asetusten osalta suosittelemme, että poistat liikkeen tasoituksen käytöstä. Tämä tehdään eri tavoin televisiomallista riippuen. Voit myös ehkä haluta asettaa kuvatilaksi ohjelmatilan.

Jos haluat lisää näyttöä koskevia ehdotuksia, etsi suoratoistolaitteesi alta

Apple TV 4K

Tarkista Apple TV:si videoasetukset. Tässä ohjeet:

1. Siirry Apple TV:ssä kohtaan Asetukset > Video ja ääni > Formaatti.
  2. Valitse 4K HDR (jos käytettävissä).
  3. Siirry sitten kohtaan Täsmäytä sisältö. Ota Täsmäytä dynaaminen alue ja Täsmäytä kehysnopeus.
  4. Vahvista valitun formaatin tuki valitsemalla Tarkista HDMI-yhteys.

Jos Apple TV:si ei havaitse 4K HDR -tukea, katso Applen Tietoja 4K-, HDR- ja Dolby Vision -ominaisuuksista Apple TV 4K:ssa -artikkelia.

Chromecast with Google TV ja Android TV 4K

Tarkista Chromecast with Google TV:n tai Android TV:n näyttöasetukset. Tässä ohjeet:

1. Siirry television oikeassa yläkulmassa kohtaan Profiili > Asetukset.
  2. Valitse Näyttö ja ääni.
  3. Valitse Täsmäytä sisältö. Tämän pitäisi automaattisesti asettaa laitteesi näyttämään sisältö alkuperäisessä muodossa. Voit myös asettaa resoluution manuaalisesti siirtymällä kohtaan Näytön lisäasetukset.

Jos käytettävissäsi ei ole vaihtoehtoa, jolla voi näyttää 4K HDR -sisältöä, katso lisätietoja artikkelista 4K Ultra HD -sisällön striimaaminen.

PlayStation 5

Löydät PlayStation 5:tä koskevia ohjeita PlayStationin artikkelista 4K-resoluution käyttöönotto ja asetusten säätäminen PS5-konsolilla.

Testaa Internet-yhteytesi nopeus

Varmista, että Internetin latausnopeus on vähintään 25 Mbit/s. HBO Max säätää videon laadun automaattisesti yhteytesi latausnopeuden mukaan. Jos latausnopeus on alle 25 Mbit/s, ohjelmaa tai elokuvaa ei suoratoisteta 4K HDR -tekniikalla.

Suuremmat nopeudet tarjoavat tasaisemman 4K HDR -suoratoiston. Jotta suoratoistokokemus olisi paras mahdollinen, suosittelemme, että suoratoistolaitteen latausnopeus on vähintään 50 Mbit/s.

Testaa yhteysnopeutesi

Saat ohjeet yhteysnopeutesi testaamiseen siirtymällä TV:n vianmääritys -sivulle ja valitsemalla TV-laitteesi.

Kokeile langallista yhteyttä: Jos Wi-Fi-yhteyden nopeus on hidas tai vaihtelee, yritä yhdistää suoratoistolaitteesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla.

Vähennä verkon toimintaa: Jos samalla verkolla on muita käyttäjiä, pyydä heitä keskeyttämään toimintansa väliaikaisesti. Näin suoratoistoa varten voidaan käyttää mahdollisimman paljon kaistanleveyttä.

Kokeile toista kaapelia tai HDMI-liitäntää

Jos käytät suoratoistosoitinta (esim. Apple TV):

• Varmista, että käytät High-Speed 4K HDMI -kaapelia.
  • Varmista, että HDMI-kaapeli on liitetty televisiossa tai AV-vastaanottimessa olevaan HDCP 2.2 -yhteensopivaan HDMI-liitäntään. Kaikki television HDMI-liitännät eivät ehkä tue HDCP 2.2 -tekniikkaa (katso käyttöoppaasta, mikä HDMI-liitäntä on HDCP 2.2 -yhteensopiva).
  • Ohita AV-vastaanotin, HDMI-kytkin tai soundbar liittämällä suoratoistolaite suoraan televisioon.

Jos saat HDCP-virheilmoituksen, kokeile TV:tä koskevia ohjeita tästä artikkelista: Saan HDCP-virheilmoituksen.