HBO Maxin suoratoisto matkustettaessa

Kun matkustat ETA-alueen ulkopuolelle toiseen maahan tai toiselle alueelle, jossa HBO Max on saatavilla (katso kohtaa Missä HBO Max on saatavilla?), suoratoistettavien ohjelmien ja elokuvien valikoima muuttuu. Kotimaasi on maa, jossa rekisteröidyit HBO Maxin käyttäjäksi.

Kun matkustat EU:hun kuuluvaan maahan:

• Ohjelmat ja elokuvat: Ohjelma- ja elokuvavalikoima on sama kuin kotimaassasi.
  • Lataukset: Voit toistaa ohjelmia ja elokuvia, jotka olet jo ladannut puhelimellesi tai tabletillesi.

Kun matkustat EU:hun kuuluvaan maahan, jossa HBO Max on saatavilla:

• Ohjelmat ja elokuvat: HBO Maxilta suoratoistettava sisältö vaihtelee eri maissa ja eri alueilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmien ja elokuvien valikoima muuttuu fyysisen sijaintisi mukaan. Tämän vuoksi et ehkä voi suoratoistaa joitakin Jatka katselua -listallasi ja Omalla listallasi olevia nimikkeitä, kun olet ETA-alueen ulkopuolisessa maassa.
  • Luokitukset: Sisältöluokitukset perustuvat fyysiseen sijaintiisi. Jos matkustat maahan, jossa on erilainen sisällön luokitusjärjestelmä, asettamiasi lapsilukkoja käytetään, mutta ohjelmat ja elokuvat saattavat olla luokiteltuja eri tavoin.
  • Lataukset: Voit toistaa ohjelmia ja elokuvia, jotka olet jo ladannut puhelimellesi tai tabletillesi.

Kun matkustat ETAn ulkopuoliseen maahan, jossa HBO Max ei ole saatavilla (esim. Yhdysvaltoihin):

• Saat HBO Max ei ole saatavilla -viestin etkä pysty suoratoistamaan ohjelmia tai käyttämään tiliäsi. Voit kuitenkin toistaa ohjelmia ja elokuvia, jotka olet aiemmin ladannut (sinun on oltava jo kirjautuneena sisään ennen matkaa).

Ennen matkaa

1. Lataa ohjelmia ja elokuvia (enintään 30 kpl).
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään HBO Maxiin puhelimella tai tabletilla, jossa lataukset ovat.

Matkan aikana

Kun avaat HBO Maxin puhelimella tai tabletilla, saat ”HBO Max ei ole vielä saatavilla alueellasi” -viestin. Kun näin käy, katso lataamiasi ohjelmia valitsemalla Lataukset-kuvake (alaspäin osoittava nuoli, alareuna).

Näin voit katsella latauksiasi mihin tahansa matkustaessasi.

Voinko katsoa HBO Maxia, jos matkustan Yhdysvaltoihin?

Et pysty suoratoistamaan ohjelmia, kirjautumaan sisään tai käyttämään HBO Max -tiliäsi, kun matkustat Yhdysvaltoihin. Et pysty myöskään katsomaan Maxia.

Voit kuitenkin edelleen katsella jo lataamiasi HBO Max -sarjoja ja -elokuvia. Saat ohjeet siihen edellä olevasta osiosta.