Skift et Samsung-faktureret abonnement

Hvis du har tilmeldt dig via HBO Max-appen på et Samsung-tv, faktureres dit abonnement via Samsung.

Først skal du bekræfte, at dit abonnement er Samsung-faktureret:

Find min faktureringsudbyder
  1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • TV-enhet: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med Voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem:
    • Samsung: Se oplysningerne nedenfor.
    • En anden udbyder: Find din faktureringsudbyder på denne side.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og log ind.
  • Kontoudtog: Du kan også se på dit kontoudtog, om du har betalt et HBO Max-abonnement. Hvis der står Samsung Electronics eller noget lignende på din abonnementsopkrævning, er dit abonnement sandsynligvis faktureret via Samsung.

Spørgsmål og svar om Samsung-fakturerede abonnementer

Hvordan opsiger jeg?

Vigtigt

For at undgå at blive opkrævet for din næste faktureringsperiode skal du opsige dit abonnement mindst 24 timer før din næste faktureringsdato. Hvis du afinstallerer HBO Max-appen, opsiger du ikke dit abonnement.

Hvis du bliver faktureret via Samsung, kan du opsige dit abonnement på dit Samsung TV eller på internettet. Sådan gør du:

Opsig på dit Samsung TV

Trinene varierer alt efter tv-modellen. Du kan få flere oplysninger på Samsungs artikel Opsig abonnement.

Opsig via samsungcheckout.com

1. Gå til samsungcheckout.com og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Abonnementer i menuen 'Købshistorik'.
  3. Find dit HBO Max-abonnement, og vælg derefter Opsig.

Når du har opsagt, skulle du få en e-mail fra Samsung, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Hvis du har brug for hjælp til at opsige dit abonnement, kan du kontakte os.

Hvornår bliver mit abonnement fornyet?

Den første opkrævning sker, når du starter dit abonnement. Herefter vil dit abonnement automatisk blive fornyet på en tilbagevendende basis, indtil du opsiger det. Du betaler for dit abonnement ved begyndelsen af din faktureringsperiode.

Sådan finder du din automatiske fornyelsesdato:

1. Gå til samsungcheckout.com og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Abonnementer i menuen 'Købshistorik'.
  3. Vælg dit HBO Max-abonnement, og tjek derefter feltet Status for din næste betalingsdato.

Hvordan ændrer jeg min betalingsmåde?

Hvis du bliver faktureret via Samsung TV, kan du se her, hvordan du ændrer din betalingsmetode:

1. Gå til samsungcheckout.com og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Betalingsmetode og vælg derefter Tilføj betalingsmetode.
  3. Vælg derefter Kredit-/debitkort og ændr dine betalingsoplysninger.

Hvordan ændrer jeg min faktureringsperiode?

Hvis du vil ændre din faktureringsperiode, skal du opsige dit abonnement og derefter vælge en anden faktureringsperiode, når du fornyer dit abonnement. Sådan gør du:

1. Opsig dit abonnement via Samsung TV.
  2. Vent på, at dit abonnement udløber.
  3. Når dit abonnement er udløbet, skal du forny dit abonnement på dit Samsung TV og vælge enten månedlig eller årlig fakturering.

Kan jeg få pengene tilbage?

Kontakt os i forbindelse med eventuelle anmodninger om tilbagebetaling.