Hvordan logger jeg ud?

Sådan logger du ud af HBO Max:

• Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og derefter på Log af.
  • Computer: Vælg din profil (øverst til højre) og derefter Log ud.
  • Tv-apparat: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), rul til højre for at vælge Log ud, og vælg derefter Log ud.

Logge ud af andre enheder

Du kan logge ud eksternt på en anden enhed fra din telefon, tablet eller computer. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max-mobilappen, eller gå til HBOMax.com.
  2. Vælg din profil (øverst til højre).
  3. Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre) på din telefon eller Indstillinger på en computer.
  4. Tryk på eller rul til Enheder, og vælg derefter Administrer enheder (hvis det er muligt).
    Kun voksenprofiler kan administrere enheder.
  5. Her finder du en liste over enheder, der har brugt din konto.
  6. Sådan logger du ud af:
    • En enhed: Vælg X (ved siden af enheden).
    • Alle enheder: Vælg Log ud fra alle enheder.
Vigtigt
Du bør logge ud af enheder, som du ikke længere ejer. Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din HBO Max-konto uden din tilladelse, kan du gå til Stop nogen fra at bruge din konto.