Afspilningsmuligheder og indstillinger

Der er en række afspilningsmuligheder i HBO Max.

Hvilken enhed bruger du?

Du kan få vist dine afspilningsmuligheder ved at trykke på skærmen, når du er i gang med at se noget.

Afspil/pause

Tryk på knappen Afspil/pause (midt på skærmen) for at skifte mellem afspilning og pause.

Spring over/spol frem

Tryk på knappen Spring over ved siden af knappen Afspil/pause for at springe 15 sekunder frem eller tilbage.

Statuslinje

Statuslinjen viser dig, hvor du befinder dig i det, du ser. Du kan trykke på et vilkårligt sted på linjen eller trykke på og trække i placeringen (prikken). Den forløbne tid vises i det nederste venstre hjørne efterfulgt af den samlede tid.

Lydstyrke

Du kan justere lydstyrken ved at bruge lydstyrkeknapperne på din telefon eller tablet.

Billede i billede (kun iOS)

Du kan bruge billede i billede til at se HBO Max, mens du bruger andre apps på din iPad eller iPhone. Billede i billede er tilgængeligt på følgende enheder:

  • Apple iPad (med iOS 9+)
  • Apple iPhone (med iOS 14+)

Sådan bruger du billede i billede:

  1. Når du ser noget, skal du stryge opad fra den nederste kant af skærmen (Gå hjem-bevægelsen på iOS). Det, du streamer, krymper og fortsætter med at blive spillet.
  2. Start en anden app. Når du gør dette, forbliver afspilningsvinduet øverst.
  3. Tryk på ikonet Afspil (trekant) for at fortsætte med at se.

Du kan få mere at vide under Billede i billede på iPad eller Billede i billede på iPhone.

Knib sammen for at zoome

Du kan nu bruge bevægelsen Pinch-to-Zoom til at få serier og film til at fylde hele skærmen på din Android- eller iOS-enhed. Du kan gøre dette ved at flytte 2 fingre fra hinanden for at zoome ind og sammen for at zoome ud.

Hvis du ser serier og film, mens du zoomer ind, kan det medføre, at videoen vises beskåret.

Indstillinger øverst til højre på skærmen

Chromecast

Tryk på Google Cast-knappen (rektangel med WiFi-symbol) for at streame HBO Max fra din telefon eller tablet til dit tv. Du kan få mere at vide under Cast til dit tv med Chromecast.

AirPlay (kun iOS)

Tryk på AirPlay-knappen for at streame HBO Max fra din iOS-enhed til din AirPlay-2-kompatible enhed. Få mere at vide under Stream ved hjælp af AirPlay.

Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd

Tryk på knappen Lyd og undertekster (taleboble) for at tilpasse undertekster, tekster for hørehæmmede eller lydspor. Se mere under Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd.

Streaming via et mobilnetværk

Som standard er streaming begrænset til Wi-Fi. Hvis du har en mobilforbindelse med 3G eller hurtigere, kan du streame via dit mobilnetværk ved hjælp af dine mobildata. Sådan gør du:

  1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, og tryk derefter på din profil (øverst til højre).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger Ikonet Indstillinger (øverst til venstre), og tryk derefter på eller rul til Afspilning.
  3. Slå Kun streaming via Wi-Fi fra.

Du kan få vist dine afspilningsmuligheder ved at klikke på skærmen, mens du er i gang med at se noget.

Indstillinger nederst på skærmen

Afspil/pause

Klik på knappen Afspil/pause (nederst) for at skifte mellem afspilning og pause. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Spring over/spol frem

Klik på knappen Spring over ved siden af knappen Afspil/pause for at springe 15 sekunder frem eller tilbage. Du kan også trykke på venstre eller højre piletast.

Statuslinje

Statuslinjen viser dig, hvor du befinder dig i det, du ser. Du kan klikke på et vilkårligt sted på linjen eller klikke på og trække i placeringen (prikken). Den forløbne tid vises i det nederste venstre hjørne efterfulgt af den samlede tid.

Chromecast

Klik på Google Cast-knappen for at streame HBO Max fra din computer til dit tv. Du kan få mere at vide på Cast til dit tv med Chromecast.

Lydstyrke

Hvis du vil justere lydstyrken, skal du føre musen hen over lydikonet (højttaler) og derefter klikke og trække lydniveauet (prikken) på lydstyrkelinjen. Du kan også trykke på pil op og pil ned.

Hvis du vil slå lyden fra, skal du klikke på lydikonet (højttaler) eller trykke på M. Hvis du vil slå lyden fra igen, skal du klikke på lydikonet eller trykke på M igen (lydstyrken vender tilbage til det tidligere lydstyrkeniveau).

Du kan også bruge lydstyrkekontrollerne på din computer.

Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd

Klik på knappen Lyd og undertekster (taleboble) for at tilpasse undertekster, tekster for hørehæmmede eller lydspor. Se mere under Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd.

Fuld skærm

Klik på knappen Fuld skærm (nederste højre hjørne) for at udvide det, du streamer. For at forlade fuld skærm skal du klikke på knappen igen eller trykke på Esc-tasten.

Her er de afspilningsindstillinger, du kan justere, når du ser på dit tv:

Afspil/pause

Sådan skifter du mellem afspilning og pause, når du er i gang med at se noget:

Android TV

Tryk på den midterste knap på D-panelet på din Android TV-fjernbetjening.

Apple TV

Tryk på Touch-overfladen eller på knappen Afspil/pause på din Apple TV-fjernbetjening.

LG Smart TV

Tryk på den midterste knap på D-panelet på din LG Smart TV-fjernbetjening. Du kan også trykke på knapperne Afspil/pause under D-panelet.

PlayStation-konsol

Tryk på X-knappen på din PS-controller.

Samsung TV

Tryk på den midterste knap på D-panelet på fjernbetjeningen til dit Samsung TV.

Xbox-konsol

Tryk på A-knappen på din Xbox-controller.

Spol frem eller tilbage

Sådan spoler du frem og tilbage, mens du ser noget:

Android TV

Hold højre knap på D-panelet nedtrykket for at spole frem, og hold venstre knap på D-panelet nedtrykket for at spole tilbage. Tryk på den samme knap igen for at øge hastigheden (op til 4x), eller tryk på den modsatte knap for at sænke hastigheden. Tryk på D-pad-knappen i midten for at genoptage afspilningen.

Spring frem/tilbage

Tryk på D-pad-knappen til venstre eller højre for at springe 15 sekunder frem eller tilbage.

Apple TV

Hold fingeren nedtrykke på venstre eller højre side af Touch-overfladen for at spole frem eller tilbage (på din Apple TV-fjernbetjening). Du kan også trykke på venstre side af Touch-overfladen for at springe 10 sekunder tilbage og højre side for at springe 10 sekunder frem.

LG Smart TV

Tryk på højre knap på D-panelet for at spole frem og venstre knap på D-panelet for at spole tilbage. Du kan også trykke på knapperne Spol frem/tilbage under D-panelet. Tryk på den samme knap igen for at øge hastigheden (op til 4x), eller tryk på den modsatte knap for at sænke hastigheden. Tryk på D-pad-knappen i midten for at genoptage afspilningen.

Spring frem/tilbage

Tryk på D-pad-knappen til venstre eller højre for at springe 15 sekunder frem eller tilbage.

PlayStation-konsol

Tryk på R2-knappen for at spole frem og på L2-knappen for at spole tilbage.

Samsung TV

Tryk på højre knap på D-panelet for at spole frem og venstre knap på D-panelet for at spole tilbage. Tryk på den samme knap igen for at øge hastigheden (op til 4x), eller tryk på den modsatte knap for at sænke hastigheden. Tryk på D-pad-knappen i midten for at genoptage afspilningen.

Spring frem/tilbage

Tryk på D-pad-knappen til venstre eller højre for at springe 15 sekunder frem eller tilbage.

Xbox-konsol

Tryk på højre knap på D-panelet for at spole frem og venstre knap på D-panelet for at spole tilbage (eller på venstre eller højre bumper).

Genstart en serie eller en film

For at starte det, du ser, forfra fra begyndelsen:

Apple TV
  • Tryk på berøringsfladen (første generations fjernbetjeningen) eller på midten af clickpad'en (anden generations fjernbetjeningen), og vælg derefter Fra begyndelsen.
Andre enheder
  1. Gå tilbage til skærmen med beskrivelsen af filmen eller episoden.
  2. Vælg ikonet Genstart (pilen, der går baglæns). Afspilningen af serien eller filmen starter fra begyndelsen.
Statuslinje

Statuslinjen viser dig, hvor du befinder dig i det, du ser. Den forløbne tid vises i det nederste højre hjørne efterfulgt af den samlede tid.

Sådan bruger du statuslinjen, mens du ser noget:

Android TV

Tryk på den midterste knap på D-panelet på din fjernbetjening, og tryk derefter på den højre knap på D-panelet for at gå fremad og den venstre knap på D-panelet for at gå tilbage på statuslinjen.

Apple TV
  • Første generations fjernbetjening: Tryk på berøringsfladen, og stryg derefter til venstre eller højre for at gå fremad eller tilbage på statuslinjen.
  • Anden generations fjernbetjening: Tryk på knappen i midten, og læg derefter fingeren på kanten af knappen, indtil der vises et ringikon på skærmen, og drej derefter med uret for at gå fremad eller mod uret for at gå tilbage.
LG Smart TV

Hold højre knap på D-panelet nedtrykket for at gå frem og hold venstre knap på D-panelet nedtrykket for at gå tilbage på statuslinjen.

PlayStation-konsol

Tryk på X-knappen på din controller, og tryk derefter på L1-knappen for at gå tilbage og på R1-knappen for at gå frem på statuslinjen.

Samsung TV

Tryk på den midterste knap på D-panelet på din fjernbetjening, og tryk derefter på den højre knap på D-panelet for at gå fremad eller på den venstre knap på D-panelet for at gå tilbage på statuslinjen.

Xbox-konsol

Bevæg venstre pind på controlleren, og brug derefter venstre eller højre bumper til at gå frem eller tilbage på statuslinjen.

Tekster for hørehæmmede og undertekster

Spring intro over

Når du begynder at se noget, kan du se en knap til at springe over eller springe introen over i nederste højre hjørne af din skærm. Du kan bruge denne knap til at springe over indhold, der afspilles før din serie eller din film. Få mere at vide under Spring intro over.

Se også