Indstil forældrekontrol på HBO Max

Du kan oprette en børneprofil for hvert af dine børn med forældrekontrol, der begrænser, hvilket indhold der kan ses. Du kan også bruge en pinkode for at forhindre dit barn i at skifte til en anden profil. Få mere at vide om børneprofiler.

Du kan indstille forældrekontol for en ny børneprofil eller ændre kontrollen for en eksisterende børneprofil.

Ny børneprofil

Sådan indstiller du forældrekontrol for en ny børneprofil:

1. Vælg din profil (øverst til venstre på tv'er, øverst til højre på andre enheder).
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg Tilføj barn (eller + Barn på tv'er). Hvis din konto ikke har en pinkode, bliver du bedt om at oprette en.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet (kamera), og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur. Vælg derefter en farve, og indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år).
    • Tv eller computer: Indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år), og vælg derefter en farve (du kan tilføje et profilbillede senere).
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg aldersgrænser for det indhold, som dit barn kan se. Film og serier med aldersgrænser, der er højere end den, du vælger, kan ikke ses af denne profil. (Standardindstillingerne anbefales og er baseret på den fødselsdato, du har angivet).
  7. Vælg Gem.

Når en profil for børn er aktiv, vises startskærmen for børn og menuen "Gennemse" indeholder indhold for børn. Hvis du vil redigere en børneprofil, skal du se Rediger en profil.

Eksisterende børneprofil
Sådan ændrer du forældrekontrol for en eksisterende børneprofil:
  1. Vælg en børneprofil.
  2. Vælg Skift profiler og derefter Administrer profiler (du skal muligvis scrolle ned på siden).
  3. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon.
  4. Indtast din pinkode (hvis påkrævet), og tryk på Enter. Hvis du har problemer med at indtaste din pinkode, kan du trykke på knappen Vælg eller OK på din fjernbetjening for at åbne tastaturet på skærmen.
  5. Du kan ændre dit barns navn og fødselsdato samt aldersgrænserne for det indhold, barnet må se. Du kan også markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Kræv pinkode for at skifte profil.
  6. Tryk på Gem.

Du kan ikke ændre en børneprofil til en voksenprofil. Du kan i stedet vælge de højeste aldersgrænser for tv/film, så denne profil får adgang til alt indhold.

Aldersgrænser

Serier og film på HBO Max vurderes af en lokal aldersgrænseorganisation. Aldersgrænser giver vejledning om, hvorvidt serier og film på HBO Max er alderspassende. Aldersgrænsen for en serie eller film vises:

• På siden med oplysninger om en serie eller film.
  • I øverste venstre hjørne, når du starter afspilningen af en serie eller en film for første gang.

Der er seks aldersgrænser for film og serier at vælge imellem:

• Alle Velegnet til alle aldre
  • 7+ Anbefales til børn fra 7 år og ældre
  • 10+ Anbefales til børn fra 10 år og ældre
  • 13+ Anbefales til børn fra 13 år og ældre
  • 16+ RAnbefales til børn fra 16 år og ældre
  • 18+ Anbefales til børn fra 18 år og ældre
Rejser til et andet land

Når du rejser til lande, hvor HBO Max er tilgængelig, anvendes din forældrekontrol fortsat. Serier og film vurderes i henhold til det lokale aldersgrænsesystem, som kan afvige fra dit lands aldersgrænser. Du kan få mere at vide på Stream HBO Max, mens du rejser.

Virker forældrekontrollen ikke?
  • Kontroller, om der er indstillet begrænsninger på din enhed (på iOS kan du f.eks. tjekke for Indholdsbegrænsninger). Hvis din enhed har en mere restriktiv forældrekontrol (end den, du har indstillet i HBO Max), følger HBO Max den forældrekontrol, der er indstillet på din enhed.
  • HBO Max følger ikke den forældrekontrol, som du har indstillet hos din tv-udbyder.