Streaming på for mange enheder

Du kan logge ind på HBO Max på forskellige enheder, men antallet af samtidige streaminger er begrænset af sikkerhedshensyn.

Det skal du gøre

Hvis du får en meddelelse om streaming på for mange enheder, skal du gøre følgende:

1. Log ind på HBO Max på din telefon, tablet eller computer.
  2. Vælg din profil (øverst til højre), og gør derefter en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), tryk på eller rul til Enheder, og tryk på Administrer enheder (hvis det er tilgængeligt).
    • Computer: Vælg Indstillinger, rul derefter ned til Enheder, og vælg Administrer enheder.
  3. Der vises en liste over enheder, som du har brugt for nylig, under Andre enheder. (Kun voksenprofiler kan administrere enheder.)
    Vigtigt
    Hvis du ikke kan genkende en enhed, kan du se Stop uønsket brug af din konto.
  4. Læg mærke til alle enheder med et nyligt tidspunkt for sidste brug.
  5. Hvis du vil begynde at streame på en anden enhed, skal du stoppe med at streame på en enhed, der har været brugt for nylig. Hvis du stopper med at streame på en enhed, skal du muligvis vente et par minutter, før du kan begynde at streame på en anden enhed.

Du kan vælge at logge ud fra en eller flere enheder. Få mere at vide under Log ud fra en anden enhed.

Du må ikke dele din kontos e-mailadresse og adgangskode med nogen uden for din husstand. Hvis du har mistanke om, at din konto bliver brugt uden din tilladelse, kan du se Stop uønsket brug af din konto.