HBO Max lagres i buffer eller sættes på pause

Mange faktorer kan påvirke videoafspilningen, herunder netværksbåndbredde, forbindelseshastighed og ledig hukommelse på din enhed.

Hvilken enhed bruger du?

Hvis videoen ofte bliver lagret i buffer eller er af dårlig kvalitet, er her nogle ting, som du bør prøve:

Test din forbindelseshastighed
  • Android: Download en app til at teste internethastigheden fra Google Play Store, og test din forbindelseshastighed.
  • iOS: Download en app til at teste internethastigheden fra Apple App Store, og test din forbindelseshastighed.

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps.

Opdater HBO Max

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max-appen:

• Android: Åbn Play Store på din Android-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.
  • iOS: Åbn App Store på din Apple-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.
Stream på Wi-Fi

Hvis du bruger en mobildataforbindelse, kan du oprette forbindelse til et trådløst netværk for at se, om afspilningen er forbedret (gå til Indstillinger på din enhed for at oprette forbindelse til et WiFi-netværk).

Reducer aktiviteten på dit netværk

Hvis andre personer bruger det samme netværk, kan du bede dem om at sætte deres aktivitet midlertidigt på pause. Det vil tildele så meget båndbredde som muligt til streaming af HBO Max.

Log ud, og genstart dine enheder
  1. Log ud af HBO Max. Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), ikonet Indstillinger (øverst til venstre), og rul derefter nedad, og tryk på Log ud.
  2. Sluk din telefon eller tablet med HBO Max.
  3. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. et minut).
  6. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  7. Tænd din telefon eller tablet. Åbn derefter HBO Max, log ind, og prøv derefter at streame.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame HBO Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Det vil hjælpe dig med at afgøre, om problemet er relateret til dit netværk eller en bestemt enhed.

Hvis videoen ofte bliver lagret i buffer eller er af dårlig kvalitet, er her nogle ting, som du bør prøve:

Test din forbindelseshastighed

Test din internetforbindelse for at sikre dig, at du har en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Det kan du gøre ved at åbne en browser og søge efter "internethastighedstest". Hvis din downloadhastighed ikke opfylder minimumshastigheden, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemerne med din forbindelseshastighed.

Tjek din browser

Sørg for, at du bruger en understøttet browser.

Hvis din browser understøttes, skal du opdatere din browser til den nyeste version. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "opdater" + navnet på din browser (f.eks. opdater Chrome).

Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser. Hvis videoerne afspilles med en anden browser, skal du kontrollere din browserkonfiguration:

• Sørg for, at cookies fra tredjeparter er aktiveret.
  • Deaktiver reklameblokeringssoftware.
  • Slå privat browsing eller inkognitotilstand fra.
  • Deaktiver browser-plug-ins, udvidelser og tilføjelser.

Luk og genåbn din browser, og prøv derefter at afspille en video igen.

Reducer aktiviteten på dit netværk

Hvis andre personer bruger det samme netværk, kan du bede dem om at sætte deres aktivitet midlertidigt på pause. Det vil tildele så meget båndbredde som muligt til streaming af HBO Max.

Log ud, og genstart dine enheder

Genstart din computer og dine netværksenheder. Sådan gør du:

1. Log ud af HBO Max. Det gør du ved at vælge din profil (øverst til højre) og derefter vælge Log ud.
  2. Luk alle apps, og genstart computeren.
  3. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. et minut).
  6. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  7. Tænd din computer, gå til HBOMax.com, og log ind. Prøv derefter at streame igen.
Prøv en forbindelse med ledninger

For at opnå den bedste ydeevne skal du prøve at bruge en kablet forbindelse med computeren. Det kan du gøre ved at tilslutte din computer til routeren med et Ethernet-kabel.

Sørg for, at kablerne til dine netværksenheder (modem, router osv.) er forbundet korrekt ved begge tilslutningspunkter. Et løst koaksial- eller Ethernet-kabel kan svække signalet.

Mere fejlfinding af browseren

Hvis videoen ofte bliver lagret i buffer eller er af dårlig kvalitet, er her nogle ting, som du bør prøve:

Test din forbindelseshastighed

Hvis videoen ofte bliver lagret i buffer eller er af dårlig kvalitet, skal du teste hastigheden på din internetforbindelse:

• Android TV: Gå til Apps på dit Android TV, og download en app til at teste internethastigheden for at teste din forbindelseshastighed (eller test din hastighed fra en computer på det samme netværk). Det kan du gøre ved at åbne en browser på din computer og søge efter "internethastighedstest".
  • Apple TV: På dit Apple TV kan du downloade en app til at teste internethastigheden for at teste din forbindelseshastighed (eller test din hastighed fra en computer på det samme netværk). Det kan du gøre ved at åbne en browser på din computer og søge efter "internethastighedstest".
  • LG Smart TV: Test din downloadhastighed fra en computer på det samme netværk som dit LG Smart TV. Det kan du gøre ved at åbne en browser på din computer og søge efter "internethastighedstest".
  • PlayStation-konsol (i udvalgte lande): Gå til Indstillinger på din PlayStation-konsol > Netværk > Forbindelsesstatus (kun PS5) > Test internetforbindelse.
  • Samsung TV: Test din downloadhastighed fra en computer på det samme netværk som dit Samsung TV. Det kan du gøre ved at åbne en browser på din computer og søge efter "internethastighedstest".
  • Xbox-konsol (i udvalgte lande): Kør Xbox-hastighedstesten. Du kan se, hvordan det gøres under Test af Xbox-hastighed.

Hvis du vil streame HD-video, skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. For at få den bedste 4k-streamingoplevelse anbefaler vi en downloadhastighed på 50+ Mbps.

Opdater HBO Max

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max. Det kan du gøre ved at åbne app-butikken på din enhed og søge efter "HBO Max". Hvis der er en app-opdatering tilgængelig, skal du downloade opdateringen.

Reducer aktiviteten på dit netværk

Hvis andre personer bruger det samme netværk, kan du bede dem om at sætte deres aktivitet midlertidigt på pause. Det vil tildele så meget båndbredde som muligt til streaming af HBO Max.

Log ud, og genstart dine enheder
  1. Log ud af HBO Max. Det gør du ved at vælge ikonet Indstillinger (nederst til venstre) og derefter rulle til højre, indtil du ser Log ud (øverst), og vælge Log ud.
  2. Sluk eller træk stikket ud af dit tv.
  3. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. et minut).
  6. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  7. Tænd dit tv, åbn HBO Max, og log ind. Prøv derefter at streame igen.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame HBO Max på en anden understøttet enhed, der er tilsluttet det samme netværk. Det vil hjælpe dig med at afgøre, om problemet er relateret til dit netværk eller en bestemt enhed.

Prøv en forbindelse med ledninger

For at opnå den bedste ydeevne kan du prøve at tilslutte din streaming-enhed til routeren med et Ethernet-kabel (i stedet for at bruge en trådløs forbindelse).

Sørg for, at kablerne til dine netværksenheder (modem, router osv.) er forbundet korrekt ved begge tilslutningspunkter. Et løst koaksial- eller Ethernet-kabel kan svække signalet.