"Noget gik galt"-meddelelse eller fejlkode

Hvis du får en "Noget gik galt"-meddelelse eller en fejlkode, kan du prøve følgende ting:

Ting du kan prøve

Du skal muligvis prøve flere af disse løsninger for at løse problemet.

Genstart HBO Max
  • Telefon, tablet eller tv-enhed: Luk HBO Max, åbn derefter appen igen, og prøv at streame.
  • Computer: Luk og genåbn din browser, og gå derefter tilbage til HBOMax.com, og prøv at streame.
Afspil en anden serie eller en anden film

Prøv at streame forskellige serier og film for at se, om problemet opstår med alle serier eller film eller kun med en bestemt serie eller en bestemt film. Hvis fejlen kun opstår i forbindelse med en bestemt serie eller en bestemt film, skal du kontakte os og fortælle os det.

Opdater HBO Max

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max-appen. Det gør du ved at åbne app-butikken på din enhed, søge efter HBO Max og se, om der er en opdatering tilgængelig. Hvis der er en opdatering af appen, skal du downloade den og prøve at streame igen.

Computer: Prøv at foretage en hård opdatering af HBOMax.com (dette er ikke det samme som at klikke på knappen Opdater i din browser). Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "hard refresh" + navnet på din browser (f.eks. "hard refresh Chrome").

Log ud, og genstart din enhed
  1. Log ud af HBO Max. Du kan få hjælp under Hvordan logger jeg ud?
  2. Sluk for din enhed.
  3. Vent 10 sekunder, og tænd den igen.
  4. Åbn HBO Max, og log ind, og prøv derefter at streame igen.
Prøv en anden enhed

Prøv at streame HBO Max på en anden understøttet enhed. Det vil hjælpe med at afgøre, om problemet er begrænset til en bestemt enhed.

Computer: Prøv at bruge en anden understøttet browser.

Prøv fejlfinding af enheden

Vælg den enhed, du bruger, og prøv fejlfindingstrinnene:

Genstart dine netværksenheder
  1. Afbryd strømmen til dine netværksenheder (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Tilslut strømmen til modemmet, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Tilslut strømmen til routeren, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Åbn HBO Max, og prøv at streame igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Notér dig fejlmeddelelsen eller koden på skærmen (hvis det er relevant), og medsend den, når du kontakter os.