Jeg kan ikke logge ind på HBO Max

Hvilken enhed bruger du?

Hvis du ikke kan logge ind på din telefon eller tablet, kan du prøve følgende:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på HBO Max på en anden understøttet enhed, f.eks. en computer på HBOMax.com eller på dit tv.

Hvis du kan logge ind på en anden enhed, skal du se Fejlfinding på telefon eller tablet. Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du prøve det næste trin.

Nulstil din adgangskode

Prøv at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.

Gendan dit abonnement

Hvis du har startet dit abonnement med HBO Max-appen, kan du prøve at gendanne dit abonnement fra app-butikken.

Android: Ryd cache og data

Gør følgende på din Android-telefon eller -tablet:

1. Gå til Indstillinger > Apps & notifikationer (eller på ældre Android-versioner til Indstillinger > Applikationer > Applikationsstyring).
  2. Tryk på HBO Max på listen over apps.
  3. Tryk på Lager.
  4. Tryk på Ryd lager (eller Ryd data).
  5. Tryk på Ryd cache.
  6. Åbn HBO Max, log ind, og prøv at streame igen.
Slet og geninstaller HBO Max

På din telefon eller tablet skal du slette HBO Max-appen og derefter installere den igen fra app-butikken.

Bemærk  Huawei-telefoner og -tablets understøttes ikke længere. Hvis du sletter HBO Max, vil du ikke kunne geninstallere HBO Max-appen på din Huawei-enhed.

Hvis du ikke kan logge ind på HBOMax.com, Her er nogle ting, du kan prøve:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på din telefon, tablet eller dit tv. Hvis du ikke kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode. Hvis du kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve det næste trin.

Nulstil din adgangskode
  1. Gå til HBOMax.com/forgot-password.
  2. Indtast din kontomail, og vælg derefter Indsend.
  3. Tjek din indbakke for en e-mail med emnet "Nulstil din HBO Max-adgangskode", som er sendt af HBO Max. Denne e-mail skulle ankomme inden for få minutter.
    Har du ikke modtaget en e-mail til at nulstille din adgangskode?
    Det betyder, at den e-mail, du har angivet, ikke er i brug på en konto. Har du en anden e-mailadresse? Gentag disse trin for hver af dine e-mailadresser. Brug for hjælp? SeKan ikke nulstille adgangskoden.
  4. Åbn e-mailen "Nulstil din HBO Max-adgangskode", og vælg Nulstil adgangskode.
  5. Indtast en ny adgangskode, og vælg derefter Gem adgangskode.
Opdater din browser
  • Sørg for, at du bruger en understøttet browser.
  • Kontroller, om der er en opdatering tilgængelig for din browser. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "opdater" + navnet på din browser (f.eks. opdater Chrome).
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser. Dette vil hjælpe med at afgøre, om problemet er begrænset til en bestemt browser. Sørg for, at cookies er aktiveret i din browser.

Ryd cookies og cache
  1. Ryd din browsers cookies for HBOMax.com. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge i din browsers hjælp efter "cookies".
  2. Luk og genåbn din browser.
  3. Gå til HBOMax.com, og prøv at logge ind igen.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du prøve at rydde din browsers cache. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge i din browsers hjælp efter "ryd cache".

Hvis du ikke kan logge ind på din tv-enhed, kan du prøve disse trin:

Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på HBO Max på din telefon, tablet eller computer (på HBOMax.com).

Nulstil din adgangskode

Hvis du ikke kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.

Virker koden ikke?

(LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox)

Hvis du kan logge ind på en anden enhed (bare ikke på dit tv), kan du prøve følgende trin under Virker koden ikke?

Gendan dit abonnement

Hvis du har startet dit abonnement med HBO Max-appen, kan du prøve at gendanne dit abonnement fra app-butikken.

Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Можете и да изберете Аудио задача, за да защитите акаунта си по друг начин.