Installation af HBO Max-appen

HBO Max-appen er tilgængelig i app-butikken på følgende understøttede enheder.

Hvilken enhed bruger du?

Vælg din telefon og tablet:

Android-telefon eller -tablet

Åbn Play Store-appen på din Android-telefon eller -tablet og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg muligheden for at downloade.

Installationer af HBO Max ad andre veje end via Google Play understøttes ikke.

iPhone, iPad og iPod Touch

Åbn App Store på din Apple-enhed og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg muligheden for at downloade.

Når den er installeret, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Tilmeld dig via en app store.

Computerbrowser (Mac, pc og Chromebook)

Du behøver ikke at downloade en app. I stedet skal du åbne en browser på din computer og gå til HBOMax.com. Vælg derefter logge ind eller opret abonnement i øverste højre hjørne.

Vælg din tv-enhed:

Android TV

Åbn Play Store på dit Android TV, og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg:

• Tilmeld og installer: Starter et nyt HBO Max-abonnement og installerer HBO Max-appen.
  • Installer: Installerer kun HBO Max-appen. Du kan vælge at tilmelde dig på et andet tidspunkt.

HBO Max-appen understøttes af Google Play og Dolby-certificerede enheder, der er installeret via Google Play. Installationer af HBO Max ad andre veje end via Google Play understøttes ikke.

Apple TV

Åbn App Store på dit Apple TV, og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg muligheden for at downloade. Når den er installeret, skal du åbne HBO Max og logge ind eller vælge Tilmeld nu.

Hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation), kan du se Andre måder at streame på dit tv.

LG Smart TV

På dit LG Smart TV skal du gå til til LG Content Store og søge efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max-appen, og vælg Installer. Når du har downloadet den, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis HBO Max ikke findes i LG Content Store, understøttes dit LG Smart TV muligvis ikke. Du kan finde en liste over understøttede LG Smart TV-modeller på LG Content Store, søg efter HBO Max, og vælg derefter Enhedskompatibilitet. Log derefter på med dit LG-bruger-id for at se, om dit tv er kompatibelt.

PlayStation 4 og PlayStation 5

PlayStation 4: Gå til PlayStation Store, og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg Download. Når du har downloadet den, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Hvordan tilmelder jeg mig?

PlayStation 5: På din PlayStation 5 skal du gå til Medier > Alle Apps og søge efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg Download. Når du har downloadet den, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Hvordan tilmelder jeg mig?

Samsung TV (2016-modeller og nyere)

Åbn Smart Hub, vælg Apps, og søg efter HBO Max. Vælg og download derefter HBO Max. Når du har downloadet den, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis HBO Max ikke findes i Samsung-appbutikken, understøttes dit Samsung TV muligvis ikke. Se Understøttede enheder.

Xbox One og Xbox Series X|S

Gå til Store på din Xbox-konsol, og søg efter HBO Max. Vælg derefter HBO Max, og vælg Installér. Når du har downloadet den, skal du åbne HBO Max og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Hvordan tilmelder jeg mig?

Andre måder at streame på dit tv

Hvis du ikke har en af de enheder, der er nævnt ovenfor, kan du finde andre måder at streame på dit tv på: