Gennemse og søg på HBO Max

Her får du nogle tips og tricks til at gennemse og søge.

Gennemse

Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil se, kan du åbne menuen Gennemse:

• Tv: Rul til venstre, og vælg ikonet Gennemse (3 vandrette linjer).
  • Telefon, tablet eller computer: Vælg ikonet Menu (3 vandrette linjer).

Her kan du gennemse Originals, hvad der er nyt (Netop tilføjet), og efter genre (f.eks. action eller komedie). Når du har valgt en genre, kan du indsnævre dine resultater ved at vælge fra den vandrette menu (f.eks. Udvalgte, Nyligt tilføjet). I menuen Gennemse kan du f.eks. vælge Komedie og derefter Serie for at se alle komedieserier.

Børneprofil: Hvis den aktive profil er enbørneprofil, kan du søge efter aldersgruppe, Nyligt tilføjet, Animation, eller søge efter figurer.

Søg

Leder du efter en bestemt serie eller en bestemt film? Hvis du ved, hvad du vil se, kan du bruge Søg. Vælg ikonet Søg (lup), og skriv derefter et af følgende:

• et serienavn
  • en filmtitel
  • en episodetitel
  • en skuespiller eller skuespillerinde
  • en producent, instruktør eller forfatter
  • en figur
  • et mærke (f.eks. Warner Bros, HBO)
  • en genre (f.eks. komedie)

Efterhånden som du skriver, vises de mest relevante eller populære resultater.

Hvis en børneprofil har forældrekontrol indstillet, vil søgeresultaterne kun omfatte de serier og film, som profilen har tilladelse til at se.

Kan du ikke beslutte, hvilken episode du skal se? Hvis du vil afspille en tilfældig episode, skal du søge efter en serie, du kan lide, og derefter vælge Shuffle på siden med seriebeskrivelsen. Shuffle er tilgængelig med udvalgte serier (f.eks. tegnefilm og sitcoms) på computere og visse tv-enheder. Vi tilføjer snart Shuffle til flere enheder.

Siri-diktat

Du kan bruge tale-til-tekst til at søge efter serier eller film på dit Apple TV. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max på dit Apple TV, og vælg ikonet Søg (langs venstre kant).
  2. Tryk på mikrofonen på fjernbetjeningen, og hold den nede.
  3. Sig navnet på en serie eller en film.

For mere information, se Brug Siri-diktat på Apple TV. Diktat er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller regioner.