Stream til dit tv med AirPlay

Du kan bruge AirPlay til at streame HBO Max fra din iPhone eller iPad til din AirPlay 2-kompatible enhed. Sådan gør du:

1. Tilslut din iOS-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som din AirPlay 2-kompatible enhed.
  2. Sørg for, at du har den nyeste software på dine enheder. Se, hvordan det gøres under Få hjælp til AirPlay.
  3. Sørg for, at AirPlay er aktiveret på din AirPlay 2-kompatible enhed.
  4. Åbn HBO Max på din iOS-enhed, og begynd at afspille en video.
  5. Tryk på skærmen, og tryk derefter på AirPlay-knappen (rektangel og trekant) øverst til højre.
  6. Vælg den enhed, som du vil knytte AirPlay til.

Har du brug for hjælp? Se Apples artikel AirPlay virker ikke.

Del din skærm

Hvis du vil dele din iOS- eller Mac-skærm på din AirPlay 2-kompatible enhed, skal du gøre følgende:

1. Tilslut din iOS-enhed eller Mac til det samme WiFi-netværk som din AirPlay 2-kompatible enhed.
  2. Sørg for, at AirPlay er aktiveret på din AirPlay 2-kompatible enhed.
  3. Gør en af følgende ting:
    • iOS: Åbn Kontrolcenter og tryk på Skærmdeling. Tryk derefter på den enhed, som du vil knytte AirPlay til. Har du brug for hjælp? Se Apples artikel Del din iOS-skærm.
    • Mac: Klik på AirPlay-ikonet i menulinjen øverst på skærmen, og vælg derefter din AirPlay 2-kompatible enhed.
  4. Hvis der vises en AirPlay-adgangskode på tv-skærmen, skal du indtaste adgangskoden på din iOS-enhed eller Mac.