Stream på dit tv ved hjælp af et HDMI-kabel

Du kan tilslutte en understøttet enhed (computer, telefon eller tablet) til dit tv via et HDMI-kabel og se HBO Max på en storskærm.

Det skal du bruge

Her er, hvad du skal bruge for at streame på dit tv med et HDMI-kabel:

• Et HDMI 2.0+-kabel og eventuelt en adapter, hvis du tilslutter en telefon eller tablet.
  • Et HDTV, der understøtter HDCP 2.1+.
  • En telefon, tablet eller computer med HDMI 2.0+-udgang.

For at nyde video i HD-kvalitet skal HDMI-kablet og tv'et være HDCP 2.1+-kompatibelt.

Tilslut en iPhone, iPad eller Mac
Brug en Apple Lightning Digital AV-adapter til at tilslutte din iPhone eller iPad til dit tv, eller en Apple USB-C digital AV-adapter til at tilslutte din Mac eller iPad Pro med en USB-C-port til dit tv. Hvis du vil oprette trådløs forbindelse, skal du bruge AirPlay.

Sådan streamer du på dit tv

1. Tilslut din telefon, tablet eller computer til dit tv ved hjælp af et HDMI-kabel.
  2. Åbn HBO Max på din telefon, tablet eller computer, og begynd at se noget. Lyden og videoen afspilles på dit tv.

Hvis lyd og video fra din enhed ikke kan afspilles på dit tv, kan du prøve følgende:

• Afbryd begge ender af kablet, og tilslut kablet til enheden og tv'et igen.
  • Hvis du bruger en adapter, skal du sørge for, at den er forbundet korrekt med dit HDMI-kabel.
  • Prøv at tilslutte HDMI-kablet til en anden HDMI-port på dit tv.
  • Sørg for, at tv'et er indstillet til den korrekte HDMI-kilde.
  • Hvis videoen afspilles uden lyd, skal du muligvis ændre lydkilden på dit tv eller din lydmodtager.
  • Sørg for, at du har den nyeste version af iOS eller Android på din telefon eller tablet.

Se også: Jeg får en HDCP-fejl