Registrerer dig udbyderabonnement

Hvis du abonnerer på HBO Max via en tv- eller mobiludbyder, vil din udbyder fortælle dig, hvordan du kan knytte dit abonnement til en HBO Max-konto. Du kan også bruge nedenstående trin til at tilknytte udbyderabonnementet.

Har du allerede en konto?
Hvis du allerede har en HBO Max-konto (eller en HBO Nordic- eller HBO España-konto), skal du se Log ind på HBO Max.

Hvilken enhed bruger du?

Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox

Har du en anden enhed?
Det er nemmere at registrere via din udbyder på din telefon, tablet eller computer.

Sådan registrerer du dig via en tilknytning til dit abonnement hos din udbyder på dit tv:

1. Åbn HBO Max på dit tv, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
    • Er muligheden for at logge ind ikke tilgængelig?  Du er måske allerede logget ind. Se Log ud af din konto.
  2. Vælg Log ind, og vælg derefter Registrer dig via udbyder. Bliv på det skærmbillede, hvor du ser en kode bestående af 6 tegn, mens du tager fat i din telefon eller computer.
  3. På din telefon eller computer skal du skrive HBOMax.com/tvsignin i browserens adresselinje (derfra bliver du omdirigeret til https://www.hbomax.com/activate). Du skulle nu få vist en side, hvor du kan indtaste koden.
    Apple TV og Xbox-konsoller
    Du kan bruge din telefon til at scanne QR-koden på dit tv.
  4. Indtast den kode på 6 tegn, der vises på dit tv, og vælg derefter Næste. Virker koden ikke?
  5. Vælg den udbyder, du har abonnement gennem. Jeg kan ikke se min udbyder.
  6. På skærmbilledet Registrer skal du indtaste oplysninger om din udbyderkonto og vælge Send.
    Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte
    Kontrollér, at din udbyderkonto indeholder adgang til HBO Max. Se Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte.
  7. Herefter vises et skærmbillede med Velkommen til HBO Max. Udfyld formularen, og vælg Udfyld konto.
  8. Blev kontoen fundet? Se overskriften Konto fundet nedenfor.
  9. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Ni lam du logge på og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Konto fundet

Hvis vi finder en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-mailadresse, har du to muligheder:

Bekræft e-mailadresse

Vælg denne mulighed for at registrere og tilknytte den konto, vi har fundet, til dit HBO Max-abonnement via din tv- eller mobiludbyder. Når du har valgt denne mulighed, skal du tjekke din indbakke for at finde en e-mail fra HBO Max med en engangskode (i emnefeltet står der: "Her er din engangskode"). Indtast derefter koden fra e-mailen, og vælg Tilknyt konti. Hvis du ikke får en e-mail fra HBO Max, kan du se Jeg har ikke fået en engangskode.

Hvis du tilknytter en HBO Max-konto, beholder du dine eksisterende profiler (som omfatter indstillinger som Min liste, forældrekontrol og Fortsæt med at se). Dine profilindstillinger gemmes ikke, hvis du tilknytter en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opret en ny konto

Vælg denne mulighed for at oprette en ny HBO Max-konto med en anden e-mailadresse (hvis du ikke vil tilknytte den konto, vi fandt). Når du har valgt denne mulighed, skal du angive en anden e-mailadresse til din konto.

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge?

Når du har tilknyttet eller oprettet en konto, skal du vælge, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Virker koden ikke?

Hvor skal jeg indtaste koden?

På din telefon eller computer skal du gå til hbomax.com/tvsignin (eller indtaste https://hbomax.com/tvsignin i browserens adresselinje). Herefter skulle du få vist en side, hvor du kan indtaste den 6-cifrede kode fra dit tv.

Koden virker ikke eller er ugyldig

Prøv følgende:

1. Sørg for, at du er på den rigtige side (https://www.hbomax.com/activate) beskrevet i trin 3 ovenfor. Vælg dette link: hbomax.com/activate og indtast derefter koden fra dit tv.
  2. Prøv at bruge en anden understøttet browser: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Få en ny kode. Det kan du gøre ved at gå tilbage og vælge Registrer dig via udbyder igen på dit tv.

Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at registrere dig via din udbyder på en anden enhed. Prøv f.eks. trinnene til at registrere dig via en udbyder på din computer (på HBOMax.com), eller HBO Max-appen på din telefon eller tablet (iOS eller Android). Når du har registreret og tilknyttet dit udbyderabonnement, kan du logge ind på en hvilken som helst enhed med din HBO Max-mail og adgangskode.

HBO Nordic og HBO España
Dine HBO-profilindstillinger, f.eks. Min liste og Fortsæt med at se, er ikke tilgængelige i HBO Max.

Sådan registrerer du dig via dit udbyderabonnement med din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på ikonet Profil (person, øverst til højre).
  2. Tryk på Log ind på din konto.
    Hvis du allerede er logget ind, skal du trykke på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre) og derefter rulle nedad og vælge Log ud.
  3. Tryk på Registrer dig via udbyder.
  4. Vælg den udbyder, du har abonnement gennem. Jeg kan ikke se min udbyder.
  5. På skærmen Registrer skal du indtaste dine oplysninger om din udbyderkonto og vælge Send.
    Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte
    Kontrollér, at din udbyderkonto indeholder adgang til HBO Max. Se Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte.
  6. Herefter vises en skærm med Velkommen til HBO Max. Udfyld formularen, og vælg Udfyld konto.
  7. Blev kontoen fundet? Se overskriften Konto fundet nedenfor.
  8. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Konto fundet

Hvis vi finder en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-mailadresse, har du to muligheder:

Bekræft e-mailadresse

Vælg denne mulighed for at registrere og tilknytte den konto, vi har fundet, til dit HBO Max-abonnement via din tv- eller mobiludbyder. Når du har valgt denne mulighed, skal du tjekke din indbakke for at finde en e-mail fra HBO Max med en engangskode (i emnefeltet står der: "Her er din engangskode"). Indtast derefter koden fra e-mailen, og vælg Tilknyt konti. Hvis du ikke får en e-mail fra HBO Max, skal du se Jeg har ikke fået en engangskode.

Hvis du tilknytter en HBO Max-konto, beholder du dine eksisterende profiler (som omfatter indstillinger som Min liste, forældrekontrol og Fortsæt med at se). Dine profilindstillinger gemmes ikke, hvis du tilknytter en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opret en ny konto

Vælg denne mulighed for at oprette en ny HBO Max-konto med en anden e-mailadresse (hvis du ikke vil tilknytte den konto, vi fandt). Når du har valgt denne mulighed, skal du angive en anden e-mailadresse til din konto.

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge?

Når du har registreret og tilknyttet eller oprettet en konto, skal du vælge, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame. Fremover skal du logge på med din HBO Max-mail og adgangskode.

HBO Nordic og HBO España
Dine HBO-profilindstillinger, f.eks. Min liste og Fortsæt med at se, er ikke tilgængelige i HBO Max.

Sådan registrerer du dig via en tilknytning til dit abonnement hos din udbyder på dit computer:

1. Gå til HBOMax.com på din computer, og vælg Log ind (øverst til højre).
    Hvis du allerede er logget ind, skal du vælge din profil (øverst til højre) og derefter vælge Log ud.
  2. Vælg Registrer dig via udbyder.
  3. Vælg den udbyder, du har abonnement gennem. Jeg kan ikke se min udbyder.
  4. På skærmbilledet Registrer skal du indtaste oplysninger om din udbyderkonto og vælge Send.
    Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte
    Kontrollér, at din udbyderkonto indeholder adgang til HBO Max. Se Oplysningerne om udbyderkontoen er forkerte.
  5. Herefter vises en skærm med Velkommen til HBO Max. Udfyld formularen, og vælg Udfyld konto.
  6. Blev kontoen fundet? Se afsnittet Konto fundet nedenfor.
  7. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder.

Konto fundet

Hvis vi finder en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-mailadresse, har du to muligheder:

Bekræft e-mailadresse

Vælg denne mulighed for at registrere og tilknytte den konto, vi har fundet, til dit HBO Max-abonnement via din tv- eller mobiludbyder. Når du har valgt denne mulighed, skal du tjekke din indbakke for at finde en e-mail fra HBO Max med en engangskode (i emnefeltet står der: "Her er din engangskode"). Indtast derefter koden fra e-mailen, og vælg Tilknyt konti. Hvis du ikke får en e-mail fra HBO Max, kan du se Jeg har ikke fået en engangskode.

Hvis du tilknytter en HBO Max-konto, beholder du dine eksisterende profiler (som omfatter indstillinger som Min liste, forældrekontrol og Fortsæt med at se). Dine profilindstillinger gemmes ikke, hvis du tilknytter en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opret en ny konto

Vælg denne mulighed for at oprette en ny HBO Max-konto med en anden e-mailadresse (hvis du ikke vil tilknytte den konto, vi fandt). Når du har valgt denne mulighed, skal du angive en anden e-mailadresse til din konto.

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge?

Når du har tilknyttet eller oprettet en konto, skal du vælge, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

HBO Nordic og HBO España
Dine HBO-profilindstillinger, f.eks. Min liste og Fortsæt med at se, er ikke tilgængelige i HBO Max.