Gendan et abonnement fra appbutik

Hvis du bliver bedt om at tegne eller forny abonnement, når du har et aktivt HBO Max-abonnement via en appbutik (f.eks. Google Play eller Apple App Store), skal du prøve nedenstående trin til at gendanne købet.

Hvilken enhed bruger du?

Android-telefon eller -tablet
  1. Åbn HBO Max-appen på den Android-enhed, hvor du oprettede dit abonnement.
  2. Vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind.
    Hvis du allerede er logget ind, skal du logge ud af HBO Max. Når du er logget ud, skal du vælge en serie eller en film, og derefter vælge Log ind.
  3. Vælge Gendan køb.
  4. Hvis vi finder et aktivt HBO Max-abonnement i Google Play-butikken, gendanner vi det. Hvis vi ikke kan finde et abonnement, skal du læse oplysningerne under Vi kan ikke bekræfte dit abonnement.

Når dit abonnement er gendannet og knyttet til din konto, kan du Log ind og streame på en hvilken som helst understøttet enhed.

Android TV eller Samsung TV
  1. Åbn HBO Max-appen på den enhed, hvor du startede dit abonnement.
  2. Vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind.
    Hvis du allerede er logget ind, skal du logge ud af HBO Max. Når du er logget ud, skal du vælge en serie eller en film, og derefter vælge Log ind.
  3. Vælge Gendan køb.
  4. Vi vil kigge efter et HBO Max-abonnement i app store. Hvis vi finder et aktivt HBO Max-abonnement, gendanner vi det. Hvis vi ikke kan finde et abonnement, kan du se Vi kan ikke bekræfte dit abonnement.

Når dit abonnement er gendannet og knyttet til din konto, kan du logge ind og streame på en hvilken som helst understøttet enhed.

iPhone , iPad, eller Apple TV
  1. Åbn HBO Max-appen på den Apple-enhed, hvor du oprettede dit abonnement.
  2. Vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind.
    Hvis du allerede er logget ind, skal du logge ud af HBO Max. Når du er logget ud, skal du vælge en serie eller en film, og derefter vælge Log ind.
  3. Vælge Gendan køb.
  4. Vi vil kigge efter et HBO Max-abonnement i Apple App Store. Hvis vi finder et aktivt HBO Max-abonnement, gendanner vi det. Hvis vi ikke kan finde et abonnement, skal du læse oplysningerne under Vi kan ikke bekræfte dit abonnement.

Når dit abonnement er gendannet og knyttet til din konto, kan du logge ind og streame på en hvilken som helst understøttet enhed.

Vi kan ikke bekræfte dit abonnement

Hvis du får denne besked, skal du finde din appbutik nedenfor:

Apple App Store

1. Kontrollér, at du har et HBO Max-abonnement i Apple App Store. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at gå til Apples artikel Se dine abonnementer.
  2. Sørg for, at du er logget ind på din Apple-enhed med det samme Apple-id, som du brugte til at købe dit abonnement med. Du kan finde flere oplysninger i Apples artikel Find dit Apple-id.
  3. Tjek din Apple-købshistorik. Du kan få mere at vide i Apples artikel Købshistorik.

Google Play

1. Kontrollér, at du har et HBO Max-abonnement i Google Play. For at gøre dette skal du gå til siden Google Play-abonnementer og finde HBO Max på listen over abonnementer. Det kan være nødvendigt at skifte Google-konto – det kan du gøre i øverste højre hjørne på din computer eller ved at bruge knappen Menu på din telefon.
  2. Sørg for, at du er logget ind på din Android-enhed med den samme Google-konto, som du brugte til at købe dit abonnement med.

Samsung Checkout

1. Sørg for, at du har et HBO Max-abonnement i Samsung Checkout. Det gør du ved at gå til samsungcheckout.com og logge ind med din Samsung-konto. Vælg derefter Abonnementer i menuen Købshistorik, og find HBO Max på listen over abonnementer.
  2. Sørg for, at du er logget ind på dit Samsung TV med den samme Samsung-konto, som du brugte til at købe dit abonnement.

Når dit abonnement er gendannet og knyttet til din konto, kan du Log ind og streame på en hvilken som helst understøttet enhed.