Kan jeg få pengene tilbage?

Tilbagebetalingspolitikkerne varierer fra udbyder til udbyder. Din faktureringsudbyder er den, du betaler for dit HBO Max-abonnement.

Først skal du finde ud af, hvem dit abonnement faktureres gennem:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem:
    • HBO Nordic AB: Medmindre det kræves i henhold til gældende lovgivning, er der ingen tilbagebetalingspolitik for abonnementer, der faktureres direkte gennem HBO Nordic AB. Kontakt os, hvis du ser en uventet opkrævning eller oplever faktureringsproblemer.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples Anmod om en tilbagebetaling.
    • Google Play: Se Googles Tilbagebetalinger på Google Play.
    • Samsung: Kontakt os i forbindelse med eventuelle anmodninger om tilbagebetaling.
    • En anden udbyder: Kontakt din faktureringsudbyder med hensyn til eventuelle anmodninger om tilbagebetaling.

Hvad hvis opkrævningen ikke er som forventet?

Hvis din opkrævning ser anderledes ud, end du havde forventet, kan det have forskellige årsager:

• Gældende skatter og afgifter lægges til din abonnementsopkrævning på basis af din aktuelle placering.
  • Du har måske en anden faktureringsperiode, end du troede (årlig eller månedlig).
  • Din kampagne- eller rabatperiode kan være udløbet, og du er blevet opkrævet den normale abonnementspris.

Kontakt os, hvis ingen af disse årsager er relevante, og du faktureres gennem os (HBO Nordic AB). Hvis du faktureres gennem et andet selskab, skal du kontakte det for at få hjælp.