Hvorfor ser jeg flere opkrævninger hver måned?

Hvis du ser flere opkrævninger hver måned, har du måske flere konti (hver med et aktivt abonnement).

Hvis du vil finde flere konti...

Du kan se, om du har mere end én konto, ved at gøre følgende:

1. Åbn HBO Max på alle de enheder, du bruger (telefon, tablet, tv, computer).
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og find eller tryk derefter på Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Konto.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  3. Noter din kontomailadresse.

Er du logget ind med flere e-mailadresser?

Hvis du finder mere end én e-mailadresse, har du flere HBO Max-konti. For at løse dette skal du for hver konto gå til Abonnement for at finde ud af, hvem der fakturerer dig (se Hvem fakturerer mig?).

Når du ved, hvem der fakturerer dig, kan du beslutte, hvilket abonnement du vil opsige (se Hvordan opsiger jeg?).

Kan du ikke finde mere end én konto?

Hvis du er logget ind med den samme konto på alle enheder, og du ser flere opkrævninger hver måned, skal du kontakte os. Når du kontakter os, skal du sørge for at have følgende oplysninger ved hånden:

• Din HBO Max-mailadresse
  • Oplysninger om opkrævninger på dit kreditkort eller din PayPal-konto